DEEP PAN PIZZA MED OKSEKØD OG ÆG –
Bagværk, Nemme hverdags retter, Pizza

DEEP PAN PIZZA MED OKSEKØD OG ÆG

deepp2

Det her indlæg falder på den helt rigtige ugedag – nemlig søndag. Vi har på fornemmelsen at de fleste kender til en speciel ret på en speciel ugedag. Sådan har vi det også, og vores handler om pizza om søndagen. Af en eller anden grund er det som om det er mest rigtigt at spise om søndagen, ugen er omme, man skal igang igen og man har nok mest lyst til noget nemt og lidt snasket ;-)! Sidste søndag blev denne deep pan pizza lavet, faktisk første gang vi prøver os med deep pan. Vi er ret vilde med den tykke bund, og der er nok nogle der vil mene at det er mystisk og synes der er for lidt fyld på sådan en i forhold til dej ;-)! På pizzaen kom vi oksekød og æg, en lækker kombi, oven på tomatsauce og lidt friske spinatblade. Hvis i ligesom os også har en søndagstradition med pizza er det her et godt bud til i aften :-)!

Ingredienser (ca. 1 deep pan pizza):
Dej lavet ud fra denne opskrift (det er muligt der er lidt mere dej end til en deep pan, men så kan man bare lave nogle mini-pizzaer ved siden af.
200 gram hakket oksekød
1-2 dl tomatsauce
2 æg
Revet ost til toppen
Lidt friske spinatblade

 

  1. Lav dejen ud fra linket henvist til længere oppe
  2. Kom dejen i en pande (der kan tåle at gå i ovnen) til en tykkelse på 1,5-2 cm. Man kan evt. lave en lidt tykkere kant, så undgår man også at ægget løber af
  3. Kom tomatsauce oven på og derefter klatter af den hakkede oksekød
  4. På toppen kommes revet ost
  5. Bag den i en 230-250 grader varm ovn i ca. 10 min
  6. Kom æggene i to glas og kom dem forsigtigt på pizzaen efter de 10 min
  7. Giv pizzaen yderligere 5-10 minutter (alt efter hvordan man kan lide sit æg)
  8. Server med lidt salatblade på toppen

deepp4 deepp3

deepp1

 

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

12 Kommentarer

  • Reply Mette 19 maj, 2013 at 10:34

    Hold op, hvor ser det bare godt ud! Tror lige det er det, jeg skal lave til aften

    • Reply Twin Food 20 maj, 2013 at 21:19

      Tusind tak, Mette! Vi håber du fik den prøvet og synes godt om den :)

  • Reply A + K = ♥ 19 maj, 2013 at 13:40

    Det er det absolut lækreste bud på en søndagspizza, jeg længe har set!

    – Anne

    • Reply Twin Food 20 maj, 2013 at 21:20

      Du har helt ret, Anne! Det er et ret godt bud på en lækker søndagspizza! ;)

  • Reply Caroline 19 maj, 2013 at 15:50

    Så tarveligt når man sidder med de ledeste tømmermænd! Pizzaen ser vildt lækker ud!

    • Reply Twin Food 20 maj, 2013 at 21:21

      Hehe, det må du undskylde ;-)! Vi er sikre på den lige kan tage de værste af tømmermændene !! :)

  • Reply Chung-Ah | Damn Delicious 19 maj, 2013 at 23:19

    Love this! And I’m sure I could have this pizza for breakfast, lunch AND dinner!

    • Reply Twin Food 20 maj, 2013 at 21:21

      You’re so right, it’s perfect no matter what time you serve it ;-)!

  • Reply Camilla K 20 maj, 2013 at 19:38

    Der ser sindssygt godt ud! Den skal prøves, hvis panden kan være i ovnen! Hvor stor er den pande i har brugt? :b
    Ps. Tak for en fantastisk blog!

    • Reply Twin Food 20 maj, 2013 at 21:24

      Hehe, det er smart lige at tjekke at panden kan være i ovnen inden man begynder ;-) Vores var ca. 22 cm i diameter i bunden :)

  • Reply Jonas 23 juni, 2013 at 20:24

    Den smager alt for lækkert! Thanks for sharing

    • Reply Twin Food 25 juni, 2013 at 20:26

      Dejligt at høre, Jonas :)

    Skriv et svar til Caroline Slet kommentar