BRUNCH INSPIRATION –
Drikke, Morgenmad

BRUNCH INSPIRATION

brunc1

Vi havde for et par weekender siden søde piger på besøg til brunch. Vi elsker brunch; man har god tid til at spise lækker skøn mad og så kan man bare altid finde på nye gode brunch-retter :)! Vi fik alle hurtigt aftalt et par “retter”, som vi havde lyst til og det blev

Rugbrød med stenbidder rogn, avocado, rødløg og creme fraiche

Bananvafler med skyris og frugt

Rød og grøn juice

Grove boller med hjemmelavet nutella

Lækre snegle og københavner birkes fra Schweizerbageriet

brunch2

Bordet var fyldt til renden og havde udover ovenstående også honning, skønne grapes, müsli og selvfølgelig kaffe. Vi havde en dejlig formiddag med masser af snak og tilsidst meget mætte maver ;)

Bananvaflerne er lavet efter følgende opskrift (3 x portion) og blot lavet i et vaffeljern (der blev ca. 8).

Juicene var vi alle kæmpe fan af og blev ca. lavet efter nedenstående to opskrifter. Specielt den grønne var et hit og selvom den indeholder spinat skal man ikke lade sig skræmme – den var sygt god! ;) Vi vil tro at de to juice’s kan holde sig i køleskabet i ca. 3-4 dage, hvis man ikke drikker det hele på en gang :-)

 

RØD JUICE (ca. 1 1/2 l)
2 blod appelsiner
3-4 orange appelsiner
5 gulerødder
2 store rødbeder
1/2 citron
5 æbler
2-3 cm. ingefær

 

  1. Juice alle ingredienserne på en juicer – smag til og tilsæt evt. mere efter behov
  2. Opbevar i køleskabet

 

GRØN JUICE  (ca. 1 1/2 l)
1 pose spinat
1 1/2 citron
1/2 ananas
5 æbler
2 appelsiner
2-3 cm. ingefær

 

  1. Juice alle ingredienserne på en juicer – smag til og tilsæt evt. mere efter behov
  2. Opbevar i køleskabet

brunch3

brunc4

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Ditte 24 april, 2014 at 11:13

    Hej Twin food :) Det ser lækker ud. Jeg vil prøve at lave vaflerne i morgen til brunch men udover æg og banan tilsætte hytteost og blende det hele sammen. Tror i stadig jeg vil kunne lave det i et vaffeljern?

    • Reply Twin Food 24 april, 2014 at 17:09

      Hej Ditte :)
      Uhm det lyder lækkert! Umiddelbart tror vi godt det kan lade sig gøre, dog skal du nok tilsætte mindre æg eller evt. tilføje lidt mel så konsistensen ikke bliver for flydende.
      God fornøjelse :)

    Skriv et svar til Ditte Slet kommentar