BØNNE SALAT MED TOMATER OG FETA –
Nemme hverdags retter, Salater, Tilbehør, Vegetar

BØNNE SALAT MED TOMATER OG FETA


Hvis man allerede har bønner i fryseren eller køleskabet, er denne salat virkelig god at lave, hvis de skal bruges. Salaten blev lavet ud fra hvad jeg ellers havde i køleskabet, som skulle bruges. Der fandt jeg både cherry tomater og feta. På en bradepande kom jeg frosne bønner, cherry tomater skåret i mindre stykker, feta og lidt hakket hvidløg udover. Dette blev bagt i ovnen og derefter anrettet på en tallerken med rødløg, solsikkekerner og saft fra en lime udover. Virkelig en nem salat, som sagtens kan spises kold efter min mening :-)! Hvis jeg havde pinjekerner havde jeg nok brugt det i stedet for solsikkekerner – det tror jeg havde gjort salaten ekstra lækker!

Ingredienser (til 2 personer):
2 store håndfulde frosne bønner
10 cherry tomater
2 fed hvidløg
fetaost
rødløg
saft fra 1/2 lime
lidt solsikkekerner

  1. Skær cherry tomater i mindre stykker og hak hvidløg fint
  2. Kom bønner og tomater på en bageplade med bagepapir
  3. Drys med hvidløg og feta udover
  4. Bag det hele i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ovnen i ca. 15 min (feta’en skal være gylden)
  5. Fordel bønner, tomat og feta på et fad og drys med rødløg i skiver og saft fra 1/2 lime

 

tidligere indlæg næste indlæg

5 Kommentarer

  • Reply girlslovefood 3 december, 2012 at 12:44

    Enkelt og lækkert ser det ud :)! Elsker den klassiske kombi af feta, tomater og rødløg, det smager bare så skønt.
    k.h. Signe / girlslovefood

  • Reply Anonymous 3 december, 2012 at 16:03

    Det lyder for nemt til at være sandt – skal helt klart prøves :)

  • Reply TWIN FOOD I DECEMBER | Twin Food 6 marts, 2013 at 21:40

    […] & laks – Rugbrød med kyllingesalat Lækker chokoladekage uden æg – Avocado shake – Bønne salat med tomater og feta Ingefærshot med æble og citron – Burger dressing – Jordskokkesuppe – Bountykugler med et […]

  • Skriv et svar til TWIN FOOD I DECEMBER | Twin Food Slet kommentar