BANAN, NUTELLA OG HVID CHOKOLADE I EN SPRØD RULLE –
Bagværk, Desserter, Snacks, Søde sager

BANAN, NUTELLA OG HVID CHOKOLADE I EN SPRØD RULLE

Her den anden dag, da vi skulle have sprøde forårsruller til aftensmad – kom vi pludselig på en idé, da vi så et par bananer ovre i vores frugtskål. Som en lille dessert til efter maden ville vi prøve at lave nogen med banan, nutella og hvid chokolade, vi var lidt i tvivl om, om man kunne lave det. Så vi søgte på foodgawker, for at se om der kom noget op. Det gjorde der, og det blev med det samme prøvet! Vi moste ikke bananerne, da vi synes det ville være bedre, hvis der var lidt bid i disse. På bunden kom vi et lille lag nutella, derefter et par skiver banan og på toppen et par stykker hvid chokolade. I nogle kom der også lidt hjemmelavet karamel på toppen. De var virkelig gode, hvis man vil kan man komme lidt hakkede nødder i også. Hvis man vil servere dem til gæster vil en portion god vaniljeis på ingen måde skade :-) Næste gang vil vi prøve med mango eller ananas, Christine prøvede nemlig en pandekage/sprød pakke på Zanzibar også med mango og det var super lækkert. Der er gået lidt banan-tema i den på bloggen, men det håber vi er ok – der var lige et par stykker der skulle bruges ;-)! I dag skal der bare hygges i sommerhuset. Laura, hendes kæreste og vores far kører til KBH hvor de skal besøge den Blå Planet. Christine og hendes kæreste bliver i sommerhuset og kigger på skoleting. I aften skal vi have pulled pork, som allerede hygger sig i ovnen -det bliver godt!! Så vil vi også lige huske og sige tak for alle Jer søde læsere, der stemte på os i Blender Battlen, vi var nemlig så heldige at vinde – tusind tusind tak :-)

 

Ingredienser (4 stk):
Inspiration: simply delicious
4 stk. filodej
2 bananer
Lidt hjemmelavet nutella
Et par stykker hvid chokolade til hver rulle

Evt. lidt karamel (lavet med en dåse kondenseret mælk, der koges i vand i 3 timer.)

 

  1. Læg filodej for an dig og læg lidt nutella på bunden
  2. Derefter kom et par skiver banan på midten (2-3 cm)
  3. På toppen lægges lidt god hvid chokolade
  4. Fold rullerne sammen ligesom der er vist her
  5. Bag dem i ovnen i 10-15 min indtil de er sprøde (vend dem evt. halvvejs)
  6. Lad dem køle lidt af inden tænderne sættes i dem. Vi synes de var bedst hvis den hvide chokolade lige fik lov at stivne lidt igen

 

tidligere indlæg næste indlæg

8 Kommentarer

  • Reply Anna-Nathalie 23 marts, 2013 at 10:55

    UHJ! Det lyder interessant :D

    • Reply Twin Food 23 marts, 2013 at 17:30

      Ja ikke!? De var bare super gode :-)

  • Reply Frida 23 marts, 2013 at 12:11

    Neeej, det er jo bare alle gode ting pakket sammen i en rulle! I får mig altså hver gang ;)
    – Frida, http://bakedbyblondie.bloggersdelight.dk/

    • Reply Twin Food 23 marts, 2013 at 17:32

      Det har du fuldstændig ret i ;-)!! Og alle de gode ting bliver bare til en endnu lækre rulle!!

  • Reply Kristine 23 marts, 2013 at 20:27

    Orrrrrh jaaaa mand – det ser VILDT lækkert ud joooo…

    • Reply Twin Food 25 marts, 2013 at 10:29

      Tusind tak, Kristine – det var også vildt lækkert! OG meget nemt lige at lave ;-)

  • Reply Camilla 23 marts, 2013 at 20:48

    Åh det minder om en dessert jeg fik da jeg rejste rundt i Thailand i sommers – det var så godt :D
    – Camilla

    • Reply Twin Food 25 marts, 2013 at 10:31

      Hehe, ja det kunne godt minde om noget man kunne få dernede :-) De her var også rigtig gode!

    Skriv et svar til Kristine Slet kommentar