Det er som om, at hver gang det bliver mandag morgen, føler man næsten ikke at det har været weekend. Den går altid alt for stærkt, og man får måske nået 1/10 af de ting man havde sat sig for at nå – det er der sikkert flere af Jer der kender… Disse små ægge-cups kunne ligeså godt være blevet nydt i weekenden, men det er faktisk lidt tid siden, at de blev lavet. Herhjemme blev de nydt til frokost, men vi tænker, at de vil egne sig rigtig fint til morgenmad eller fx. et brunch bord. Hvis man har lyst kan man også komme lidt serrano skinke ned i skålene, eller bacon!
Ingredienser (4 stk.)
2 stykker filodej
4 æg
4 tomater (skåret i mindre stykker)
Til pynt: 1 avocado og karse
- Skær et stykke filodej over på midten og fordel de to stykker i en muffinform af metal smurt med lidt smør eller olie
- Kom et æg ned i formen og derefter lidt tomat
- Bag dem ved 180 grader i 10-15 min (filodejen må gerne være gylden)
- Pynt med karse og avocado
10 Kommentarer
Nøj hvor lækkert! De skal helt klart prøves herhjemme! :D
God idé, vi håber det bliver et hit ;-)!
Hold op hvor ser de vildt flotte ud!
Fed ide!
Tusind tak – de var så lækre :-)!
Hvor ser det lækkert og delikat ud :-)
Meget dekorativt :-)
Maria
Tusind tak, de er nemlig så fine :)
Er også ret lækre, hvis man bruger seranoskinke eller lign. i stedet for filodej . Prøv det evt.
Tak for lækre opskrifter og god inspiration !
Ja det er nemlig så lækkert med lidt sprødt seranoskinke også :)
Tak fordi du gider at følge med og rigtig god aften!! :)
Det ser lækkert ud! Hvis man vil komme bacon i, skal det så steges først?
Ja det ville vi gøre, det giver formentlig den bedste konsistens :)