ÆGGE CUPS MED AVOCADO –
Brunch, Frokost, Morgenmad, Vegetar

ÆGGE CUPS MED AVOCADO

aeg2

Det er som om, at hver gang det bliver mandag morgen, føler man næsten ikke at det har været weekend. Den går altid alt for stærkt, og man får måske nået 1/10 af de ting man havde sat sig for at nå – det er der sikkert flere af Jer der kender… Disse små ægge-cups kunne ligeså godt være blevet nydt i weekenden, men det er faktisk lidt tid siden, at de blev lavet. Herhjemme blev de nydt til frokost, men vi tænker, at de vil egne sig rigtig fint til morgenmad eller fx. et brunch bord. Hvis man har lyst kan man også komme lidt serrano skinke ned i skålene, eller bacon! 

 

Ingredienser (4 stk.)

2 stykker filodej

4 æg

4 tomater (skåret i mindre stykker)

Til pynt: 1 avocado og karse

 

  1. Skær et stykke filodej over på midten og fordel de to stykker i en muffinform af metal smurt med lidt smør eller olie
  2. Kom et æg ned i formen og derefter lidt tomat
  3. Bag dem ved 180 grader i 10-15 min (filodejen må gerne være gylden)
  4. Pynt med karse og avocado

 

aegc1

aeg3

tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

  • Reply Anna Warrington 12 januar, 2015 at 11:17

    Nøj hvor lækkert! De skal helt klart prøves herhjemme! :D

    • Reply Twin Food 12 januar, 2015 at 12:58

      God idé, vi håber det bliver et hit ;-)!

  • Reply Jacob Larsen 13 januar, 2015 at 21:12

    Hold op hvor ser de vildt flotte ud!
    Fed ide!

    • Reply Twin Food 14 januar, 2015 at 10:22

      Tusind tak – de var så lækre :-)!

  • Reply Maria 14 januar, 2015 at 13:27

    Hvor ser det lækkert og delikat ud :-)
    Meget dekorativt :-)

    Maria

    • Reply Twin Food 14 januar, 2015 at 21:56

      Tusind tak, de er nemlig så fine :)

  • Reply Gitte Jakobsen 14 januar, 2015 at 17:22

    Er også ret lækre, hvis man bruger seranoskinke eller lign. i stedet for filodej . Prøv det evt.
    Tak for lækre opskrifter og god inspiration !

    • Reply Twin Food 14 januar, 2015 at 21:58

      Ja det er nemlig så lækkert med lidt sprødt seranoskinke også :)
      Tak fordi du gider at følge med og rigtig god aften!! :)

  • Reply Irene 25 februar, 2015 at 22:50

    Det ser lækkert ud! Hvis man vil komme bacon i, skal det så steges først?

    • Reply Twin Food 28 februar, 2015 at 08:48

      Ja det ville vi gøre, det giver formentlig den bedste konsistens :)

    Skriv et svar til Jacob Larsen Slet kommentar