29 ÅRS FØDSELSDAGSFERJRING –
Forret, Fødselsdag, Grill, Salater

29 ÅRS FØDSELSDAGSFERJRING

Vi fylder i dag 29 år og har allerede stress over hvordan de 30 nærmer sig, selvom de fleste siger, at det slet ikke er så slemt. Måske er det mest fordi, at man har haft en eller anden forestilling om, hvor man ville være når man var 30 og den ikke helt er nået endnu ;-)

Det er i år allerførste gang i vores 29 år at vi faktisk er på arbejde/i skole på vores fødselsdag. Da vi var mindre har det altid været sommerferie på vores fødselsdag, og siden vi begge fik fuldtidsarbejde for lidt mere end 2 år siden, har vores fødselsdag været hhv. lørdag og søndag. Så det var altså lidt mærkeligt i morges, hvor vi egentlig bare stod op og cyklede afsted mod arbejde. Christine med en kage til hendes afdeling, mens Laura venter til i morgen, hvor hun skal have boller med til morgenmad.

Vi har fejret fødselsdag i weekenden og skal selvfølgelig også fejre mere senere i dag. I lørdags havde vi en flok søde piger på besøg til middag og hygge. Vi har samlet lidt af de forskellige ting, som vi serverede i løbet af aftenen til inspiration.

Som velkomstdrink serverede vi en lækker frisk drink med agurk, lime, gin og bobler, hvortil vi serverede vores super nemme soyamandler.

Til forret lavede vi den ret, som vi nok har lavet allermest til forret det sidste års tid, nemlig vores rødbedegravad laks. Man kan serverede den i skiver, som vi har gjort i opskriften her, men vi valgte at skære den ud i helt små tern og blandede den med kapers, friske ærter og asparges. Vi serverede det som en slags bøf med en avocado creme i bunden og sprødt brød ved siden.

Til hovedret grillede vi spyd med marineret
kylling og grillpølser. Hertil serverede vi en salat med perlecouscous, blåbær, fint snittede sukkerærter og soyamandler på toppen samt en melonsalat med feta.

Til dessert havde vi købt ind til isvafler med hjemmelavet guf! Og vi havde selvfølgelig totalt fejlvurderet mængden af is, så der er nok is til hele sommeren i fryseren, hvilket jo heldigvis ikke er skidt ;-)

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Grethe 3 juli, 2018 at 13:02

    Tillykke i to skønne kvinder. Jeg kan forsikre jer for at det ikke er slemt at blive 30. I har det bedste i vente. Rigtig dejlig dag til jer begge. Kæmpe krammer. Grethe

    • Reply Twin Food 4 juli, 2018 at 07:47

      Tusind tak for din hilsen søde Grethe :-)
      Vi havde en skøn dag i solen,
      Håber alt er godt hos jer,
      Knus fra os

  • Reply Stephsnie 3 september, 2018 at 16:33

    Hej piger.
    Tak for de altid super inspirerende opskrifter :)
    Har et spørgsmål til jeres forret. Køler I avocado cremen ned for at den ikke falder sammen når i anretter laksen osv på?

    Mvh Stéphanie

    • Reply Twin Food 3 september, 2018 at 19:14

      Hej Stéphanie,
      Tusind tak, hvor er du sød :)
      Den er kold fra køleskabet, men ellers holder den sig faktisk nogenlunde, da avocadoen giver den lidt fylde.
      Laksen ovenpå er også forholdsvis let, så det er faktisk ikke noget vi har haft problemer med,

      KH
      Laura og Christine

    Skriv et svar til Stephsnie Slet kommentar