1. ADVENTSKONKURRENCE: VIND “VI ELSKER PIZZA” –
Bagværk, Giveaway, Højtider, Pizza

1. ADVENTSKONKURRENCE: VIND “VI ELSKER PIZZA”

twinfood5

I dag er det 1. advendt. Det betyder at julen nærmer sig – vi glæder os, for det betyder nemlig masser af hygge, julekager og julelys!! Vi synes dog at det er gået ekstra stærkt i år, og kan faktisk ikke forstå, at vi allerede har ramt jule-tiden igen :-)

Vi har besluttet at lade 4 konkurrencer køre gennem alle 4 adventer i december og kommer hver søndag til at lave en give-away her på bloggen. Vinderen bliver trukket i den efterfølgende uge – så husk at følg’ med og deltag :-). 

En (eller flere) af Jer søde læsere har altså mulighed for hele december at vinde en lille adventsgave hver søndag i advent. De give away’s vi kører med her i december er nogle som vi selv har fundet på, og vi har derfor valgt gaverne efter hvad vi tror I godt kunne tænke Jer at vinde. Nedenfor kan i se hvordan i deltager i konkurrencen om at vinde vores nye kogebog “Vi Elsker Pizza” med en lille hilsen- vi finder tre heldige vindere næste søndag!

twinfood2

For at deltage i konkurrencen skal I skrive en kommentar til dette indlæg, hvor I meget gerne må komme med jeres bedste bud på en julepizza. Ordet er frit og I må selvfølgelig også gerne fortælle om jeres bedste juletradition, adventshygge eller yndlingsjulemad :-)!

Vi trækker en vinder søndag d. 4. decmeber kl. 12 – så husk at kommenter’ inden da!

Om en uge kommer en ny konkurrence på bloggen, så husk at hold øje :-)

twinfood3

twinfood4

 

tidligere indlæg næste indlæg

181 Kommentarer

  • Reply Helle 27 november, 2016 at 11:06

    Gemalen siger den bedste jule pizza er med pulles and, rå finsnittet rødkål og måske kartoffelskiver på bunden?
    Tak for altid spændende og lækker blog, og go første søndag i afvendt

    • Reply Maibritt Daugaard 4 december, 2016 at 09:13

      Det må være pizza med pulled-duck, karamilliserede rødløg, fint snittet rødkål og god smagfuld ost evt toppet med ristede valdnødder ?

    • Reply Malene Lebech 4 december, 2016 at 09:36

      Har en flok pizza-glade drenge i mit hus – og bogen ser lækker ud!!

    • Reply Katrine ipsen 4 december, 2016 at 09:43

      Julepizza for mig er en italiensk bund med et tyndt lag tomat og mozzarella. Fine tynde kartofler med noget marineret mørt andebryst. Der skulle selvfølgelig være noget rødkål ovenpå, med nogle saltede mandler.

      En dessertpizza skal minde om alle julegodterne, som man indtager i løbet af julen.
      Bunden smøres med smeltet mørk chokolade og nougat. Der fordeles noget marcipan.
      Drysset med nødder, der er “marineret” i diverse krydderier, både vanilie (smag af risalamande og vaniliekranse) kanel og krydderier fra pebernødder.
      Ovenpå kunne man tage noget vanilleis eller cremefraiche blandet med hytteost, vanilie og kirsebærsauce
      Nam :-)

    • Reply Laura de vos 4 december, 2016 at 10:57

      Tynde skiver andenbryst, syltede tranebær hakket groft, sød rødkålskolpot, lidt rosenpeberkorn drysses over = MÅMS! Glædelig jul???

    • Reply Susanne Rytter 4 december, 2016 at 11:29

      Julepizza er en pizza med mozzarella, kartoffel og rosemarin. Enkel, lækker og uden kød. ?

  • Reply Monica 27 november, 2016 at 11:06

    En pizza uden tomatsovs – en såkaldt blanci – er genialt. Så en pizza med ost, strimlet and og grønkål er julet og lækker.

  • Reply Simone Sjørvad Hansen 27 november, 2016 at 11:12

    Hmm – uden at vide hvordan det smager så tænker jeg en pizza med stykker af and, kartoffelskiver og noget mozzarella. :-)

  • Reply Kia Petersen 27 november, 2016 at 11:14

    En pizza med tomatsovs, kartofler, og små stykker pulled-and med masser af lækkert ost er altid en vinder :D

  • Reply Denise Amanda Lundstrøm 27 november, 2016 at 11:16

    Pizza med mascapone og kartoffel, rosmarin og serrano. Mums !
    Skøn afventskonkurrence :)

  • Reply Julie 27 november, 2016 at 11:31

    Uh. Mit bud på en julepizza må være tynd sprød bund, mascarpone, strimlet confit de canard, karamelliserede løg, glaseret rødkål og ristede hasselnødder – toppet med Vesterhavsost :) Mums.

  • Reply Nadia WH 27 november, 2016 at 11:32

    Jeg har aldrig prøvet en specifik julepizza, så den er svær.
    Tænker måske at det skulle være en slags dessertpizza med marcipan, kanel og granatæble :-)
    Glædelig 1. søndag i advent.

  • Reply Julie 27 november, 2016 at 11:33

    Uh, pizza er jo godt i alle afskygninger, men mit bedste bud på en julepizza må være: tynd sprød bund, mascarpone, strimlet confit de canard, glaseret rødkål og grønkål, karamelliserede løg og ristede hasselnødder – toppet med vesterhavsost. Mums.

  • Reply Mia 27 november, 2016 at 11:43

    Confiteret and på en bund af tynde sprøde kartofler og eventuelt med karameliserede løg eller svampe. ??

  • Reply Sofie T 27 november, 2016 at 11:48

    Jeg er på ingen måde øvet i pizza eller madlavning i det hele taget. Og det er nok også derfor, at jeg ønsker mig jeres bog så meget.
    Men jeg ville nok gå med en dessert pizza med et risengrøds tema af en art.

  • Reply Samantha 27 november, 2016 at 11:59

    Jeg er helt vild med pizza med grøntkål og pulled and – en sikker decemberklassiker i mit hjem! :)

  • Reply Stinna 27 november, 2016 at 12:05

    En julepizza kunne være med kartofler, svampe, rosmarin og drysset med frisk grønkål :-)

  • Reply Dana C. 27 november, 2016 at 12:07

    Kan ikke lige komme i tanke om en god julepizza (aldrig rigtig fået en), men kunne godt spise pizza fra Homeslice i London lige nu. Den med ged, kål, yoghurt og sumak er mega god ?

  • Reply Anna Lise Kristensen 27 november, 2016 at 12:07

    Jeg tænker en lækker dessertpizza smurt med marcipanremonce, æbleskiver og drysset med kanel. Den skal serveres lun med lækker vanilieis til. Mums

  • Reply Elena Pedersen 27 november, 2016 at 12:09

    Der må jeg melde pas, da jeg altid ender med den samme kedelige pizza, og netop derfor står bogen på ønskesedlen, så jeg kan blive lidt mere opfindsom i min pizzabagning :)

  • Reply Christine 27 november, 2016 at 12:35

    Sikke en lækker konkurrence! Jeg tænker at en julepizza kunne være med sprødt rødløg og grønkål, serranoskinke og sweet potato-bund eller som pure i stedet for tomatsauce :)

  • Reply Anne Sofie C 27 november, 2016 at 12:45

    En julepizza kunne have strimlet and, brunede kartofler i skiver og lidt råt grønkål på toppen for at friske den lidt op. Tænker den skal komme med en varm og lidt sødlig smag, så man bliver glad inden i :)

  • Reply Nanna Holmgaard 27 november, 2016 at 12:59

    På min yndlingsjulepizza skal der selvfølgelig være noget pulled and, og så kunne det måske være sammen med kartoffelskiver og nogle rødbeder :-)

  • Reply Nikoline 27 november, 2016 at 13:00

    Hvor lækkert!
    En julepizza for mig ville enten indebære en brun/rødvinssauce i stedet for tomatsauce, tynde skiver andebryst, kartofler og måske lidt rød- eller grønkål; jeg er egentlig ikke meget for traditionel julemad, men lige de ovenstående er favoritter!

    En anden idé kunne være en gin/tonic inspireret mellemmadspizza, da vi starter hver juleaften med GT’er! Måske en lime-juice-baseret sauce af en art med gin-marinerede agurker og evt ricotta som ost? Hmm…

    Glædelig 1. Søndag i advent!

  • Reply Louise H 27 november, 2016 at 13:23

    En julepizza kunne være med and, syltede løg og tynde strimler rødkål, måske toppet med granatæblekerner, hvis man vil gøre det lidt skørt og sjovt :D

  • Reply Kristine Frøsig 27 november, 2016 at 13:42

    Jeg er helt tosset med ris ala mande(og selvfølgelig pizza), så det helt store hit ville da være hvis man kunne kombinere de to selvom det lyder liiiidt skørt. :-)

  • Reply Louise Lunding 27 november, 2016 at 13:43

    Uh, jeg tænker at en julepizza må være med tomatpuré på bunden, strimlet confit de canard, langtidskogt rødkål og svesker på toppen :)

  • Reply Ditte Borup 27 november, 2016 at 13:52

    En pizza med mascarpone (i stedet for tomatsovs) grønkål, rødløg og and ?

  • Reply Julie 27 november, 2016 at 13:54

    En julepizza må da indeholde and:) Tænker det vil være godt med mascarpone.

  • Reply Ann-Sofie 27 november, 2016 at 14:02

    Det ville være lækkert at vinde jeres bog, da jeg nogle gange løber tør for ideer til fyld på min pizza, så jeg ender tit med at købe den i stedet for selv at lave den. Her foretrækker jeg den sære kombi af tomat, ost, spaghetti, spinat og fetaost

  • Reply Anne Mette 27 november, 2016 at 14:44

    Hvid pizza med mascarpone, jordskokker og parmesan. Uhmm:-)

  • Reply Eva Jensen 27 november, 2016 at 15:39

    Min umiddelbare tanke er noget med kanel og rødkål. Måske tomatsovsen skal være krydret med kanel… umiddelbart tænker jeg ikke der skal være kød på men lidt stegt and kunne måske klæde den :)

  • Reply Nanna L 27 november, 2016 at 15:40

    Buddene med and og grønkål lyder virkelig lækkert, men skulle jeg gå med en dessertpizza ville jeg forsøge mig med en tynd, sprød bund smurt med mørk chokolade og drysset med syltede kirsebær, pistacienødder og hakkede brændte mandler – mmmmmh…

  • Reply Catrine Nielsen 27 november, 2016 at 15:43

    En pizza med strimler af and, rødkål og kanel og måske lidt friske æbler lyder ikke helt dårligt! :)

  • Reply Rikke W 27 november, 2016 at 16:06

    Jeg tænker at en pizza med små stykker rosa andebryst og sprødt rødkål ville være lækker og afvekslende oven i al julemaden.

  • Reply Katrine 27 november, 2016 at 16:20

    Tænker at en ande-rest fra juleaften kunne være perfekt på en pizza :-) måske med grønkål og mozzarellaost også, mhmmm!

  • Reply Kathrine Andersen 27 november, 2016 at 16:27

    Umiddelbart tænker jeg en tynd sprød pizza bagt på pizzasten med en tomatsovs krydret med kanel, laurbærblade og spidskommen.
    Fyldet skal være fintsnittet rødkål, som er forstegt på panden (da pizzaen jo kun skal have 5 min), tynde skiver langtidsstegt and og lidt mozzarella.
    Jeg har aldrig prøvet den, men vil nok gøre det i denne måned. Min søster elsker pizza og dette gør det til en julet en af slagsen.
    Hun plejer altid selv at lave risengrød (som den eneste herhjemme).

  • Reply Trine 27 november, 2016 at 16:29

    Pizza med and ville ikke være helt dumt :-) Måske med ruccola.

  • Reply TK 27 november, 2016 at 16:30

    Ville så gerne have bogen – den ser spændende ud.

    Vil gerne lave en morgenmads-pizza med æg :-)

    Det bedste ved julen er den hygge, der kan fornemmes over alt.

  • Reply Nina 27 november, 2016 at 16:34

    Jeg har aldrig forsøgt med en jule pizza, men forestiller mig at en udgave med rødbede-sauce, kål, ribbensteg og et lille drys finthakket crunchy-flæskesvær kunne være en sjov og spændende udgave :)

  • Reply Ine 27 november, 2016 at 16:37

    En hvid pizza med sovs lavet på blå castello og fløde, parma, parmesan og friske figner! Er nødt til at prøves ;)

  • Reply Mai O. 27 november, 2016 at 16:37

    Jeg ville lave en crispy bund, koge en tomatpuresovs med laurbærblade, peberkorn og hvidløg og putte sovsen på pyntet med revet gorgonzola, leftovers a la langtidsstegt moskusand og en syrlige limedressing henover, når pizzaen er færdig. Simpel og SKØN!

  • Reply Pernille k 27 november, 2016 at 16:44

    Jeg synes det er svært med en julepizza, fordi min lyst til pizza er størst om sommeren. Men jeg tænker det kunne være lækkert med en pizza uden tomat, men med confiteret and og en rå rødkålssalat med appelsin i. :)

  • Reply Line 27 november, 2016 at 16:49

    Åh, en julepizza- godt spørgsmål! Selvom vi altid får and/gås tænkte jeg straks noget med flæskesvær (og vel noget steg også). Måske kartofler og grønkål på en bund af mascarpone? Lidt mozzarella oven på? Ellers kan man jo gå over i den modsatte grøft og lave noget ala æbleskivesmag? Med flormelis, kanel og syltetøj (måske en hvid bund, ricotta, vanilje og amarene kirsebær?) Haps! Glædelig advent :)

  • Reply Emma 27 november, 2016 at 16:51

    Det er ikke en direkte julepizza, men min yndlimgs lige nu er med pesto, kartoffel, mozzeralla, ruccola og trøffelolie ?

  • Reply Sanne 27 november, 2016 at 16:53

    Dessertpizza med kirsebær, kanel og mandler! uhmmmmmmm :-)

  • Reply Louise 27 november, 2016 at 16:55

    En god tomatsovs, mozzerella, tynde skiver af rødbede, grønkål, panchetta og valnøddekerner! Mums, jeg bliver sulten bare ved tanken :-)

  • Reply Liza 27 november, 2016 at 17:06

    Spændende! Mit bud på en julepizza må være en hvid pizza med mascarpone, medisterpølse taget ud af pølseskinnet (som hvis man bestiller en pizza med pølse i Italien og bliver overrasket over manglen på pølser og i stedet små kødboller), grønkål i små stykker (som bliver helt sprødt og lækkert) og karamelliserede rødløg.
    En dessertpizza kunne være med marcipan, æbler og kanel :)

  • Reply Christine N 27 november, 2016 at 17:08

    Jeg må indrømme at jeg aldrig har lavet en julepizza, men hvis jeg skulle lave en lige nu, ville jeg lave en på sød kartoffel bund, pesto lavet på grønkål, pulled duck, snittet rødkål og toppet med hakket valnødder, tranebær og dadler ??

  • Reply Katrine Pedersen 27 november, 2016 at 17:09

    Uh, den gad jeg godt eje. En julepizza må bestå af confiteret and, tynde kartoffel skiver, snittet rødkål og måske lidt saltede mangler for at give lidt knas :)

  • Reply Ditte 27 november, 2016 at 17:11

    glædelig 1 advent ?
    Jeg har ingen ideer til en julepizza, derfor jeg skal vinde så jeg kan få lidt pizza inspiration.
    Min familie og jeg skal i stedet bage julesmåkager hos mig næste søndag, det glæder jeg mig til ?

  • Reply Simone Sand Nicolaisen 27 november, 2016 at 17:32

    Jule tid er det bedste og det er pizza også – en blanding af de to = YES.
    Jule pizza: Pizza bund formet som et juletræ – pynt: Tomatsovs, creme fraiche, parmaskinke, og så nogen lækkre basilikums blade. Mums.

    Jeg arbejder i butik, så derfor gør jeg alt for at julehygge når jeg har mine fridage. Julebag, hjemmelavet dekorationer, og det bedste af alt er at jeg har en godmorgen julegave til min familie i år, glæder mig til at give dem en ekstra forkælelse. God start på december i to! :D

  • Reply hellep 27 november, 2016 at 17:37

    En kartoffelpizza som base – som så alt efter humør kan spices op med and/gås eller som natmad skimmelost og nødderog en anelse honning!!!

  • Reply Grit 27 november, 2016 at 17:39

    Julepizza… den var svær, da intet for mig kan erstatte julemad. Så en julepizza vil for mig nok være en skøn morgenmadspizza til 1. juledag: Sprød bund, lidt lækker tomat, æg, måske en smule røget skinke og lidt frisk paprika. En lille smule ruccola kunne sikkert være en god topping – og så godt med lækker ost. En friskpresset juice med masser af grøntsager ville gøre morgenmåltidet helt perfekt!!!

  • Reply Lotte 27 november, 2016 at 17:40

    Dejlig adventskonkurrence :)
    Jeg elsker al pizza! Et bud på en julepizza kunne være en med sprød bacon og grøntkål samt selvfølgelig mozerella og nogle lækre krydderier.

  • Reply Camilla 27 november, 2016 at 17:42

    SKØN konkurrence!
    Mit bud ville være en pizza med mascarpone, pulled duck og karamelliserede løg.
    Glædelig 1. advent. Klem

  • Reply Sofie 27 november, 2016 at 17:54

    Årh, lækker konkurrence! Jeg ved søreme ikke med en julepizza godt nok.. tænkter sådan en dessert agtig en, med marcipan og hindbær (ikke så juleagtigt i know), smurt med nutella.. :D

  • Reply Mia Dybdahl Andersen 27 november, 2016 at 18:00

    En rigtig julepizza hos os består af en tynd, sprød bund smurt med en grønkålspesto. Bunden pyntes med fintsnittet rødkål, granatæblekerner samt honning- og peberristet valnødder. Hvis man er til det, så kan man også drysse med knust flæskesvær. Mums! :-)

  • Reply Line O 27 november, 2016 at 18:07

    Jeg har aldrig lavet en julepizza, men ville gætte den til at være noget med and og rødkål ?

  • Reply Gitte sørensen 27 november, 2016 at 18:12

    Julepizza er den vi får når vi er færdige med småkagebagningen, dagen før 1. Søndag i advent, når vi mødes i mødregruppen (børnene er 12 år nu)

  • Reply Pernille I 27 november, 2016 at 18:14

    Man må kunne lave en lækker julepizza med noget and og snittet rødkål! Nam nam nam.. Glædelig 1. søndag i advent :-)

  • Reply Katrine Lauridsen 27 november, 2016 at 18:22

    Dejlig konkurrence! ?
    Den bedste julepizza er en dessert pizza med mascarpone, kameliserede æbler i skriver, kanel og en indkogt appelsinsovs ❤️

  • Reply Jenny 27 november, 2016 at 18:46

    Jeg har et specielt forhold til jul og pizza, i mange år var det tradition, at vi den 23/12 fik pizza til frokost.

  • Reply Anette Therkildsen 27 november, 2016 at 18:52

    Pizza med kartofler og artiskokker er så lækkert.?

  • Reply Sara Bach 27 november, 2016 at 18:55

    Selvfølgelig en “hvid” pizza; med kartoffel, gedeost og trøffelolie. MUMS???? Bogen skulle forresten gives til min skønne mand der lige har fået pizzasten af mig i 11års gave?

  • Reply Siri Rasmussen 27 november, 2016 at 19:00

    Jeg må nok indrømme, at jeg ikke erfaren på julepizzaråde (hvis man ikke tæller mine kreative udfoldelse i konfekt, som har budt på både tacos, pizzaer og burgere). Jeg kunne dog forestille mig en enkel pizza med mascarpone og økologisk appelsin, ville være god ?

  • Reply Christa Visholt 27 november, 2016 at 19:00

    Kunne være spændende med en utraditionel dessertpizza med kanel :)

  • Reply cicilie lohse 27 november, 2016 at 19:11

    En pizza formet som et juletræ eller hjerte, med tomat, mozzarella, røget andebryst, mascarpone, rødkål og lidt valnødder ville være mit bud.
    Eller en dessertpizza med marcipan, kanel/kardemomme. æbler og når den kommer ud af ovnen kan den toppes med lidt appelsintern og valnødder.

  • Reply Kathrine Antonsen 27 november, 2016 at 19:17

    Har svært ved at kombinere jul og pizza selvom pizza smager godt any time of The year?? jeg vil bare gerne vinde bogen til min far som har købt sig en pizzaovn og virkelig elsker at lave nye spændende pizzaer som han virkelig kræser om❤️???

  • Reply Cecilie 27 november, 2016 at 19:27

    Jeg tænker stærk ost, bacon og måske lidt and, eller måske en dessertpizza hvor der er skruet op for alle julens krydderier :-)

    Krydser mine fedtede pizza-fingre (har lige sat tænderne i en rigtig dejlig snasket tømmermænds en af slagsen….)!

  • Reply Tanita 27 november, 2016 at 19:28

    Jeg er vokset op med FDBs hvidkålspizza, tænker at noget lignende kunne laves med fintstrimblet rødkål. Og confiteret and. Måske gorgonzola på. Og en helt indkogt appelsinsauce på pizzaen til sidst når den er bagt færdig. Ved ikke om det ville være en god kombination, men tænker, det kunne være forsøget værd.

  • Reply Marie Lykke Medom Nielsen 27 november, 2016 at 19:31

    Kirsebær og mascarpone og mandelsplitter. Yum!

  • Reply Natacha Pedersen 27 november, 2016 at 19:43

    Jeg har for nyligt opdaget at rødkål er genialt på en pizza ? Den lidt søde/syrlige spille super godt til en godt crispy bund ?

  • Reply Sophie-Amalie Nielsen 27 november, 2016 at 19:55

    Hvid pizza med mascarpone, brunede kartofler og and som er pulled. Dertil et dejligt glas rødvin med noter af kanel

  • Reply Claudia Rasmussen 27 november, 2016 at 19:56

    En kartoffelpizza med pulled duck og mozarella.
    fed konkurrence! :-D

    Yndlings juletradition er at hele familien samles om disneys juleshow klokken 16 juledag :-)

  • Reply Stinna 27 november, 2016 at 20:04

    Jeg tror jeg ville lave en grønkålspesto som bund, frisk mozerella og så måske toppe med krydrede klumper af frikadelle (meatball style) og evt. Lidt bacon… det kunne sikkert også være skægt med lidt tynde syrlige æbleskiver og måske hakkede, saltede mandler på toppen…

  • Reply Anne 27 november, 2016 at 20:06

    En lidt anderledes pizza kunne være med græskar og spidskommen.

  • Reply Anna 27 november, 2016 at 20:17

    Det ville være lækkert at smøre med en græskarpure, toppe med en spicy pølse, sprøde grønkålchips, appelsinskal og ost.
    Hvis man skulle gå dessertvejen, kunne det være lækkert med en smørelse af ricotta toppet med kirsebærsauce, hakket mørk chokolade og mandelsplitter :)

  • Reply Mai P. 27 november, 2016 at 20:19

    Det må være tynde skiver kartofler, gedeost og drys med timian. Tænker at pizzaen ikke må være for tung med alt det julemad : )

  • Reply Stine Bundgaard 27 november, 2016 at 20:30

    En rigtig god julepizza skal få tankerne væk fra den fede julemad så man kan glæde sig til den igen. Den skal bestå af den klassiske tomatsovs, artiskokhjerter, stærk pølse og bøffelmozarella…

  • Reply Bente 27 november, 2016 at 20:33

    Hmm, kanel i dejen – og så med tynde æbleskiver (altså som i æble!) drysset med perlesukker… øij, det tror jeg kunne være godt :-D

  • Reply Annna P 27 november, 2016 at 20:45

    En advents-pizza ville ikke være dårlig til sådan en tømmermandsramt søndag! Har aldrig forsøgt mig med julepizzaer, men en lækker hvid pizza ala Gorms med kartoffel og trøffel er det bedste jeg kan tænke mig!

  • Reply Amalie Stjerne Ketels 27 november, 2016 at 21:14

    En blanding af fermenteret rødkål med kanel og noget pulled duck kunne være lækkert ?

  • Reply Line 27 november, 2016 at 21:19

    Det må være med kartofler og serranoskinke – en røget smag og dejlig blødt :D

  • Reply Lene Larsen 27 november, 2016 at 21:24

    Sjovt, har selv lavet improviseret pizza i aften. Julepizza ????, den lå mig lige lidt fjern. Nok mest fordi jeg kom til at tænke på kanel, og det skal jeg have i små doser. Også når det er jul. :) Dog er det er must på grønkålen a la vendsyssel.
    Så måske skulle man smække en vendsysselsk’ (det ord ser mærkeligt ud)grønlangkål oven på pizzaen og så noget rigtig mozarella på toppen.

  • Reply StineT 27 november, 2016 at 21:48

    Jeg tænker den perfekte julepizza må være en kartoffelpizza med sarranoskinke og drysset med grønkål?

  • Reply Ditte 27 november, 2016 at 21:49

    Vi har altid fået gammeldags sønderjysk hvidkål som tilbehør til både julefrokost og julemiddag. Gad vide om det ikke godt kunne fungere med et tyndt lag på pizzabunden i stedet for tomatsauce :-) Og så toppet med pulled and.

  • Reply Louise 27 november, 2016 at 21:56

    Mmh, noget med kanel, appelsin og choko. Det er en rimelig juleklokke kombi, efter min mening.
    Glædelig 1. søndag i advent

  • Reply Line 27 november, 2016 at 22:24

    Uhh.. Jeg tror det må være en pizza med anderester og grønkål.

  • Reply Marie S 27 november, 2016 at 22:51

    En kartoffelpizza med and?

  • Reply Sophie-Amalie 27 november, 2016 at 23:40

    Måske en pizza med flæskesværd eller stjerneanis! Eller man kunne vel også godt lave en pizza med kanel eller appelsin :)

  • Reply trine 28 november, 2016 at 00:05

    Alle pizzaer er gode julepizzaer :)

  • Reply Lis Nielsen 28 november, 2016 at 01:50

    Det ville være en pizza, hvor der kommer arugula og store flager parmesanost på, når den kommer ud af ovnen

  • Reply Kirstine 28 november, 2016 at 03:45

    En julepizza med grønkål, pinjekerner og trøffelolie :-)

  • Reply Terese 28 november, 2016 at 06:51

    Uh, skal helt sikkert være ngt med confiteret and! Og måske lidt fintsnittet rødkål, cornichoner og en sennepsdressing…HAPS!

  • Reply Sophie Christensen 28 november, 2016 at 10:09

    Jeg tænker helt sikkert and og rødkål med en sennepsdressing, drysset med sprødt andeskind og valnødder:D

  • Reply Iben Birk 28 november, 2016 at 10:54

    Altså, hvis det skal være en rigtig julepizza skal den naturligvis bære præg af hvad man spiser juleaften.
    Hvis jeg skulle lave en pizza inspireret af julemaden, skulle det være en almindelig pizzabund.
    Men i stedet for tomatsovs burde der være brun sovs. Som fyld skal der brunekatfoler og kogte kartofler på. Desuden skal der også stykker af and og flæskesteg på. Man kun evt. Drysse rødkål over, istedet for ost.

  • Reply Stine Krigslund 28 november, 2016 at 11:04

    Mm, jeg elsker jo pizzaer uden tomatsauce, så jeg ville gå i retningen af en pizza med mozzarella, and (evt. pulled and) og et frisk element såsom grønkål eller julesalat (den røde, lidt bitre). Haps! :D

  • Reply Regine Prein 28 november, 2016 at 11:08

    Pizza m. æbleflæsk og hurtig syltede rødløg. MUMS!

  • Reply Rikke H 28 november, 2016 at 11:35

    Okay, jeg tænker at en julepizza skal have en hvid bund med mascarpone, pulled andekød, bitter julesalat og valnødder – og når den er færdigbagt, så skal den toppes med granatæblekerner, trøffelolie og parmesanflager. Haps!

  • Reply Selma 28 november, 2016 at 11:40

    Jeg har endnu ikke prøvet at lave en jule-pizza, men det kan næsten kun blive godt! :)
    jeg tænker en vegetarpizza med grønkål og ristede valnødder og gedeost, som toppes med granatæble når den kommer ud af ovnen ;)

  • Reply Louise O 28 november, 2016 at 13:52

    Min julepizza skal være med kartoffel, hasselnødder, rødkål og grønt kål :)

  • Reply Louise O 28 november, 2016 at 13:53

    Glædelig jul

  • Reply Ida M 28 november, 2016 at 15:37

    Jeg har den til gode at prøve, men helt klar noget med and, grønkål og granatæbler – haps!

  • Reply Line 28 november, 2016 at 16:09

    Jeg elsker virkelig kartoffelpizza, det er bare så lækkert. Og man får jo også kartofler i julen, så med god vilje kan det måske også gå som en lidt julepizza

  • Reply Linette 28 november, 2016 at 16:36

    Julepizza???? Det er jo noget man kun tør drømme om :D
    Mine yndlingsjuleting er uden tvivl pebernødder, så hvis de på en eller anden måde kunne komme på en pizza ville jeg være solgt! Måske noget smeltet chokolade ville gøre et godt match.. Mmm.. Nu er jeg næsten nødt til at gå i køkkenet for at eksperimentere… :)

  • Reply Julie Monberg 28 november, 2016 at 17:28

    Jeg forestiller mig, at en pizza med kartofler, confiteret and, mozzarella og ultra fintsnittet rødkål, vil være sagen (:

  • Reply Anna 28 november, 2016 at 17:34

    Det lyder super spændende med sådan en julepizza, det kunne være, man skulle give det et forsøg :)
    Jeg tror, jeg ville begive mig ud i en dessertpizza med marcipan, æbler og ribs inspireret af min farmors ribsfyldte æbler, og måske drysse lidt kanelsukker ud over for at give den det sidste pift af jul. :D

  • Reply Tina H 28 november, 2016 at 18:15

    Jeg tænker en pizza med kartoffel, mozzarella og lidt kanel :-D

  • Reply Monica Figgé Jensen 28 november, 2016 at 19:05

    Jeg har ingen idé med julepizza, da jeg ikke har prøvet specielle varianter af pizza, men jeg håber da på noget inspiration udover den sædvanlige med skinke og champignon ;)

  • Reply Katrine Haugaard 28 november, 2016 at 19:20

    Jeg ville lave en pizza med karameliseret løg og måske noget strimlet and i hoisinsauce :-)

  • Reply Olivia Als 28 november, 2016 at 20:30

    Tænker en lækker pizza med bl.a. pulled duck kunne være lækkert!

  • Reply Lise N. 28 november, 2016 at 21:04

    En pizza inspireret af klassikeren æbleflæsk – med fyld af en æblekompot med stykker af æbler i og bacon på toppen.

  • Reply Kristina 28 november, 2016 at 21:07

    Allerførst; Ihh hvor er det øv, at læse bloggen på mobilen via Bloglovin :( Min skærm består af 10% indlæg, 80% reklame der ikke kan lukkes og 10% indlæg igen :(

    Nå, men nu til det, det handler om :) Forestiller mig at noget skinke af en art, med frisk rødkål og saltede mandler kunne skabe en lækker julepizza. Hmm det må næsten prøves!!

    • Reply Twin Food 29 november, 2016 at 07:05

      Hej Kristina,
      Det beklager vi meget. Vi er ved at lave ny opsætning og det driller sgu lidt! Det er bestemt ikke meningen at det skal se sådan ud, men når man ikke er så teknisk tager det desvæære lidt tid at løse ;-)

      Og tak for din julepizza – den lyder smadder lækker !!

  • Reply Mette 29 november, 2016 at 09:55

    En julepizza – jeg tænker straks i den søde kategori.
    For mig er julen defineret af bestemte smage, sprødhed og hygge – så en pizza med helt tynd sprød bund, smurt med mascarpone rørt med vanille, drysset med hakkede smuttede mandler og sprinklet med kirsebærsovs må være det absolut fineste bud fra min hånd :)

  • Reply Linea G. 29 november, 2016 at 10:08

    Mit ultimative bud på en julepizza består af: tomat, mozzarella, ande confit, fintsnittet rødkål, appelsinfileter, persille og hasselnødder. En god combi af pizza, and og rødkålssalat. ?
    Og så selvfølgelig en side dish af sprøde flæskesvær! ?

    Det kunne også være interresant at udvikle en dessertpizza med risalamande, meeeeen jeg tror nu jeg foretrækker den traditionelle variant i skål!

  • Reply Amalie H 29 november, 2016 at 11:40

    Har ikke prøvet at lave eller spise julepizza før. Men måske kunne man lave en klassisk kartoffelpizza og toppe den med sprød lynstegt grønkål. Eller måske en pizza med kødsovs, tilsat lidt kanel. :)

  • Reply Katrine K 29 november, 2016 at 12:20

    Jeg tænker om man mon kunne lave en med flæskesteg og sprød svær (ingen tomatsovs ) og måske kartofler (brunede?) Og evt rødkål :-)

  • Reply Ditte J 29 november, 2016 at 14:53

    Jeg ved ikke om den er så julet, men den er seriøst god (og så bliver den lavet bedst af min kæreste :) ) Det er: karameliseret løg og bacon. That’s it. Simpel og mega lækker.

  • Reply Julie 29 november, 2016 at 16:58

    En perfekt julepizza for mig ville være en tynd pizzabund toppet med kartoffelskiver ala brune kartofler. Derudover skulle der andebryst på (evt. de tynde skiver man kan få fra mærket Gourmet, som har et udseende og en konsistens som serranoskinke), så med nogle klatter kogt rødkål og efter den har været i ovnen, skal den toppes med chips. Det tror jeg altså kunne smage vildt godt, haha. Lidt som bare at proppe julemad på en pizzabund.

  • Reply Sofie Mikkelsen 29 november, 2016 at 18:03

    En lækker pizza med mozzarella, rødbede, rester fra andestegen og persille :)

  • Reply Louise 29 november, 2016 at 22:03

    Det skal da være en dessertpizza med tynde skiver æble og drysset med sukker og kanel. Med varm karamelsauce med ingefær og vaniljeis til.

  • Reply Hanna 30 november, 2016 at 08:37

    Uh en skøn konkurrence! Jeg er ikke så god til at lave nye og spændende pizzaer, så det kunne lækkert at vinde bogen for at få nye ideer. Jeg er ikke specialist i at lave pizza, men i vores familie er and og karamelliserede kartofler indbegrebet af julemad, så tænker at det ville være oplagt at toppe en pizza med disse ingredienser. Og så ville jeg serverer en lækker frisk rødkålssalat med appelsin, valnødder og en lækker dressing af olivenolie, sennep, citronsaft og en smule honning! God Jul :)

  • Reply Ida V.R. 30 november, 2016 at 11:03

    Grønkål, cheddar, karamelliserede løg og måske lidt granatæblekerne på toppen. Så er julefarverne da i hus! :)

  • Reply Maria høyer 30 november, 2016 at 13:22

    Hmm, jeg tænker en pizza blanca med kartoffel og and ??

  • Reply Lis 30 november, 2016 at 13:38

    Det skulle være noget let, så en pizza, hvor der kommes arugula og store flager parmesanost på, når den kommer ud af ovnen hælder jeg til.

  • Reply Rikke Petersen 30 november, 2016 at 13:53

    Det skulle være en pizza med tynde skiver kartoffel og rødkål, hvor der hældes olivenolie over når den er færdig evt lidt pulled and som topping – BLIVER HELT SULTEN ?

  • Reply Emilie 30 november, 2016 at 22:28

    Tænker på en pizza man noget ‘pulled’ and, med lidt rødkål og tynde skiver kartofler på. ;-)

  • Reply Mark 1 december, 2016 at 00:46

    Sprødt and og en bund af kartofler, så fåes det vist ikke bedre!

  • Reply Pia Merete Eriksen 1 december, 2016 at 08:56

    Vil være skønt med lidt pizza-inspiration for laver næsten altid den traditionelle pepperoni-/ananaspizza.

  • Reply Eva jørgensen 1 december, 2016 at 09:46

    Vi får grønkåls salat juleaften. Jeg synes også grønkål er godt på en pizza

  • Reply Simone Pedersen 1 december, 2016 at 10:09

    En pizza bianco med tynde kartoffelskiver, confiteret and og fintsnittet rødkål vendt med hvidvinseddike, olie, salt og peber, som puttes på efter at pizzaen er bagt :).

  • Reply Anne-Marie 1 december, 2016 at 11:05

    Uh den er svær. Jeg tror jeg smutter til dessertpizzaen, da jeg elsker desserter. Det bliver pizza med marcipanremonce, Amarena kirsebær, smørstegte mandler og når den er færdigbagt drysses den med hakket mørk chokolade, som smelter ned over.

  • Reply charlotte 1 december, 2016 at 11:27

    jeg tænker noget med rester og lidt af det hele… and, kål og valnødder :)

  • Reply Trine Sørensen 1 december, 2016 at 12:25

    Jeg er altid på den evige søgen efter den perfekte pizza og vil også helt sikkert give mig i kast med at lave en julepizza. Jeg tænker (lige som de fleste) noget pulled duck, evt på en bund af kartofler, lidt snittet rødkål og en sennepsdressing på toppen. Det er jeg sikker på at det kunne udgøre en lækker julepizza, og alt topping er noget der står på julebordet d. 24.
    Hvor jeg kommer fra har vi en tradition om at hele byen går i partymode d. 25 december. Her er de fleste nødt til at drage ud i landet for at tage en uddannelse, så d. 25 når alle er tilbage i byen, mødes man med gamle venner, hygger sig og fester.
    Så pizzaen ville da helt klart være perfekt til d. 26 december når tømmeræmende måske trykker lidt efter en fantastisk aften :-)

  • Reply Cecilie Binau 1 december, 2016 at 12:39

    Jeg forestiller mig at man kan lave en pizza med den and, man har til overs fra juleaften :)

  • Reply Mie K 1 december, 2016 at 14:12

    Det må være noget med kartoffelskiver, grofthakket rødkål og lidt and :)

  • Reply Sarah 1 december, 2016 at 16:28

    En pizza med masser af krydderier :)

  • Reply Ida 1 december, 2016 at 18:37

    Julepizza :) Jeg tænker en pizza med med kylling, med rødkål :)

  • Reply Sara Andersen 1 december, 2016 at 20:26

    En pizza med kylling stegt i nellike, kardemomme, kanel, spidskommen evt lidt garam masala, ost og måske noget appelsin (skal eller glaseret appelsin skiver). Man kunne måske toppe med fint snittet rødløg. – Nu får jeg helt lyst til at prøve det!

  • Reply Marianne 1 december, 2016 at 20:56

    Det er en pizza med tomatsauce, ost og parmaskinke. Efter bagningen toppes pizzaen med fintsnittet rødkål. Mums!

  • Reply Sabina 1 december, 2016 at 20:58

    Yndlingsspisen risalamande måtte meget gerne blive en sød pizza. Måske ved hjælp af marcipan, mandler, vaniljecreme og kirsebær :-)

  • Reply maja 3 december, 2016 at 01:22

    en drømme-julepizza for mig kunne i hvert fald godt indeholde en dejlig tynd sprød bund med mascarpone, grønkål og ristede valnødder mm.

  • Reply Line Jakobsen 3 december, 2016 at 07:17

    mums.. elsker pizza. en julepizza kunne for mig være lækkert krydret kød med kanel, eller måske man kunne lave en flæskestegs pizza med rødkål :-)

  • Reply Line M. 3 december, 2016 at 13:21

    Jul er for mig lig med lækre søde sager og krydderier. Så det skulle nok være en dessert-pizza – måske med æble og kanel.

  • Reply Charlotte H 3 december, 2016 at 21:40

    En kartoffelpizza, godt med timian og pyntet helt fint snittet frisk rødkål.

  • Reply Åse L. 4 december, 2016 at 02:38

    Julepizza :-O – nu er jeg lidt lost… Men meget nysgerrig :-D. Får virkelig meget lyst til at prøve pizzaerne i bogen af!
    Måske en pizza med kalkun og fars fra juleaften og noget af min syltetøjsagtige rødkål på…? Egentlig ikke nogen dårlig ide :-D

  • Reply Tilde 4 december, 2016 at 09:07

    Uha det er svært eftersom jeg prøver på ikke at spise kød. Men måske kartoffelpizza med rødkål og appelsin? ?

  • Reply Camilla Pedersen 4 december, 2016 at 09:07

    En god julepizza er med en lækker sprød kartoffelbund, med fyld af spinat/rucola, seranoskinke og en masse lækker parmesan – simpel men sindsyg lækker! (Måske ikke verdens mest julede, men ihvertfald verdens bedste – så hvorfor ikke spise den til jul)
    Krydser alt jeg kan!

  • Reply Julie T. 4 december, 2016 at 09:08

    Ved det faktisk ikke, har ikke tænkt over man kunne lave det.. Så lidt inspiration til det, kunne jeg da godt bruge. ;) Jeg har nemlig nok de mere “tradiotionelle” juletraditioner og juleretter. ?

  • Reply Grith 4 december, 2016 at 09:11

    Melder mig i koret der stemmer for julepizza med confiteret and. Det kunne da være for lækkert ?

  • Reply Nicoline 4 december, 2016 at 09:16

    En simpel dessertpizza med mascapone og hvid chokolade, der toppes med kirsebærsovs og granatæblekerner efter bagning. Det tror jeg umiddelbart ikke er helt tosset ?

  • Reply Pernille R 4 december, 2016 at 09:17

    Jeg tænker en dessertpizza, hvor bunden er lavet af risengrød i form af en klatkage – og topping så kunne være hindbær eller kirsebær pure samt mandelsplinter og kanel ??? Og måske pyntet med granatæble kerner ??

  • Reply Amalie Stjerne Ketels 4 december, 2016 at 09:27

    En blanding af fermenteret rødkål med kanel og noget pulled duck kunne være lækkert. ?

  • Reply Stine 4 december, 2016 at 09:27

    Jeg går i modsat retning og må sige, at den bedste julepizza er en dessert pizza med purreret kirsebær sauce på bunden og hjemmelavet risalamande toppet med hakkede mandler, dessert kirsebær og lidt revet chokolade som prikken over i’et ???

  • Reply Alberte Drivsholm 4 december, 2016 at 09:27

    Noget af det bedste ved julen er, at man kan drikke sig halvsnaldret i glögg uden at have en speciel anledning. Min julepizza skulle derfor være en glögg-pizza med rom-marinerede rosiner, kanel, ingefær, nelliker, kardemomme, farin, hakkede mandler og selvfølgelig et stænk rødvin. En ægte jule-krydder-brunsviger-pizza!

  • Reply Marie 4 december, 2016 at 09:27

    Jeg syntes altid tricket ved en god pizza er at minimerer fyldet. Så jeg ville lave en dessertpizza med kanelsukker, æbler og revet marcipan. En kombi der altid virker :-)

  • Reply Nana Mira Nielsen 4 december, 2016 at 09:28

    Jeg har aldrig forsøgt mig med en julepizza, men min første tanke var jeres grønkålssalat. Så med den som inspiration ville jeg nok forsøge mig med en pizza uden tomatsauce, med grønkål, spidskål og rigeligt hytteost. Ved servering kunne man så toppe med tranebær og hakkede, saltede mandler ?

  • Reply Nanna 4 december, 2016 at 09:29

    Jeg holder på en dessertpizza med marcipan, hasselnødder og appelsin – toppet med lidt hakket chokolade eller Snebolde :o)

  • Reply Trine 4 december, 2016 at 09:31

    Har ikke et bud på pizza, der ikke allerede er skrevet. Men det øjeblik i julen jeg elsker mest, er glæden ved at se de små i familien få lov til at åbne en gave om eftermiddagen. Større glæde findes ikke, deres øjne stråler (og så er børnene de eneste, der flår papiret af). Jeg er fan ????

  • Reply Stine 4 december, 2016 at 09:36

    En ‘dagen derpå’ julepizza med rester af den farserede kalkun, tomat, ost og grønt.

  • Reply Dorthe Jakobsen 4 december, 2016 at 09:38

    Jeg vil så gerne vinde ??. Og jeg er desværre ikke specielt kreativ, men hvad med en julepizza med medisterpølse, mozeralla, artiskok? ?

  • Reply Maria 4 december, 2016 at 09:44

    Jeg har aldrig prøvet at lave en jule inspireret pizza, men jeg er helt vild med kartoffel på pizza. Og hvis man så tilsætter and eller kalkun, kunne det måske godt smage lidt af jul… ?

  • Reply Anne Sophie Westin 4 december, 2016 at 09:53

    En pizza formet som et juletræ ?
    Måske med nogle af disse ingredienser; gran, sprøde sværd, en god sovs/dressing der lægges på som en guirlande ????

  • Reply Emilie Bagge Pedersen 4 december, 2016 at 09:54

    Det skulle være en tynd bund med marscapone og fint snittede æblestykker på bunden. Ovenpå skal der noget lækkert bacon og nogle tynde hvide løgringe – evt syltede for at få noget syre til pizzaen, som kan spille op mod det søde æble og den fede bacon.

    Man kunne lave en dessert pizza til bagefter på en tynd sprød marcipanbund med nougat som “sovs”, og karameliserede nødder og friske æbler som toppings.

    Det ville være en lækker julepizzamiddag.

  • Reply Quyen H 4 december, 2016 at 10:02

    En lækker tynd sprød bund med med mascarpone, karamelliserede løg og fintsnittet rødkål – toppes med saltristede mandler og friske skiver appelsin. Åh, julepizza er altså ikke helt dårligt! :)

  • Reply Charlotte Jensen 4 december, 2016 at 10:06

    En lækker sprød pizza med andebryst på, og så toppes med en lækker syrlig geønkålssalat med bl.a. æbler og granatæbler i.

  • Reply Anna-Lucie Jensen 4 december, 2016 at 10:07

    Helt klart en dessert pizza hvor bunden er smurt med kanel remonce, toppet med tynde skiver af æble og på toppen hakkede brændte mandler :)

  • Reply Christine 4 december, 2016 at 10:09

    Lækker konkurrence! Jeg tænker, at en julepizza skal have tomatsauce (fordi det er pizza), strimler af and, lidt revet kartoffel, rødkål og toppet med gedeost. Jeg har aldrig prøvet det, men jeg tror, at gedeost og rødkål kunne være geniale sammen!

  • Reply Mia Kjær 4 december, 2016 at 10:12

    Vi har adventshygge hos svigerfamilien 1. søndag i advent hvert år, hvor vi bager æbleskiver – børnene leger og vi hygger os.

  • Reply Stine 4 december, 2016 at 10:20

    Jeg elsker hjemmelavet pizza. Og favoritten er tomat, frisk mozeralla, italiensk skinke, ananas og champion.

  • Reply Signe Krogshede Barslund 4 december, 2016 at 10:22

    Jeg forestiller mig at der skal and, frisk rødkål, lidt svesker og så skal bunden laves af macarpone og kartofler :) mmh!!!

  • Reply Julie 4 december, 2016 at 10:34

    En form for en dessert pizza med kanel og æbler eller en almindelig pizza med karameliserede rødløg og andebryst ??

  • Reply Henriette Storgaard 4 december, 2016 at 10:34

    Jeg har fantaseret mig frem til to pizzaer; hhv. en med bund af tynde kartoffelskiver, pulled and, karamelliserede løg toppet af med frisk mozzarella og en dessertpizza med tynde skiver af æble på bund af kanelremonce toppet af med hakkede mandler og marcipan. Mums!

  • Reply Mie 4 december, 2016 at 10:44

    Nu er jeg desværre ikke så kreativ når det kommer til pizza, hvorfor jeg er den perfekte vinder til den her konkurrence :D men min første intuition var and og karamelliserede rødløg, så ville jeg nok bruge mozzarella i stedet for pizzaost, da det er for tungt til and, og til sidst smide et par blade rucola på toppen :)

  • Reply Christina 4 december, 2016 at 10:44

    Jeg har endnu ikke bevæget mig ud i så mange forskellige former for pizza, så en julepizza for mig vil nok være som den plejer, en god bund med noget lækker topping fx skinke og champingnon :) men for at få lidt ekstra inspiration kunne det være dejligt at vinde jeres fine pizza bog så jeg kan prøve noget mere forskelligt af, da jeg simpelthen elsker pizza :) god jul

  • Reply Anne Mette Blohm Schytte 4 december, 2016 at 11:20

    Mit bud vil være en dessertpizza. En god tynd bund smurt med æblemos kogt med vanille, pyntet med tynde skiver Pigeonæbler, drysset med revet marcipan, hakkede ristede mandler og toppet med en klat creme friche smagt til med lidt kanel.

  • Reply Emilie 4 december, 2016 at 11:35

    En tynd bund med tomatsauce – godt krydret måske med spidskommen. Når det er kommet ud af oven lidt frisk grønkål og pulled and og valnødder ??

  • Reply Simone 4 december, 2016 at 14:24

    Pizza med confiteret and, brunede skiver af kartofler og stegte svampe. Måske med lidt revet appelsinskal også :)

  • Reply Tatiana lykke sparre 4 december, 2016 at 16:02

    Julepizza med pulled duck, tynde kartoffel skiver, svampe, masser af ost og tomatsauce når den er færdigbagt kunne man med fordel toppe den med frisk grønkål?
    Den 23. Tager min far og jeg ud og køber min mors julegave, det har vi gjort siden jeg var helt lille pige og jeg elsker det!! Vi slutter altid dagen på restaurant børsen i Svendborg og får endten gløgg eller varm kakao mens vi ser på mennesker på gaden?

  • Skriv et svar til Sophie Christensen Slet kommentar