TUNSALAT MED GRØNT –
Fisk, Frokost

TUNSALAT MED GRØNT

tunsalat2

For et par weekender siden var trangen til tun pludselig enorm. Kender I det når man pludselig craver noget, som man ikke har spist længe, men som man næsten vil gøre alt for at få fat i? Sådan en trang havde vi til tunsalat og med lidt fennikel, agurk og ærter i køleskabet var det sidste, der manglede kun en creme fraiche og den blev meget hurtigt hentet i netto. Der blev lavet en kæmpe portion, så trangen med sikkerhed kunne blive stillet ;-)! Tunsalaten blev spist på både knækbrød som en lille snak og også på rugbrød og i en rugbolle til frokost. Grøntsagerne i salaten kan man udskifte alt efter hvilke man har i køleskabet og man kan også nemt undlade nogen. Så når I oplever Jeres næste tun-craving vil vi klart anbefale Jer at prøve denne her salat – den hjalp hvert fald os ;-)! Rigtig god weekend!!

 

Ingredienser (1 stor portion)

2 dåser tun

1/4 agurk

1 dl ærter

1/2 fennikel

1-2 håndfulde hakket frisk spinat

1/2 avocado

2 dl creme fraiche

Saft fra 1 lime

Salt og peber

  1. Skær agurk, fennikel og avocado i mindre stykker
  2. Bland tunen med alle grøntsagerne
  3. Tilsæt creme fraiche og lime saft
  4. Smag til med salt og peber

tunsalat

tunsalat1

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Heidi Kronvold 25 marts, 2015 at 12:10

    Det ser lækkert ud. Den må jeg prøve en dag. Måske med lidt persille/hvidløg i også :-)

    • Reply Twin Food 25 marts, 2015 at 19:02

      Tusind tak :) og god idé – det gør vist aldrig skade med hvidløg og persille ;)

    Skriv en kommentar