TORTILLAS LASAGNE MED KYLLING –
Kylling, Nemme hverdags retter

TORTILLAS LASAGNE MED KYLLING

Da jeg faldt over denne opskrift, tænkte jeg med det det samme, at det måtte være lige noget for mig! Det var første gang jeg så en lasagne lavet med tortillas i stedet for de traditionelle lasagne plader. Tortillas’ne blev lagt i lag med tomatsauce, bønner, kylling, creme fraiche og så revet ost på toppen. Det var en virkelig lækker og smagfuld ret, som faktisk ikke tager mere end 15 min at bikse sammen – så skal den selvfølgelig også lige hygge sig lidt i ovnen. Man kan altid tilføje lidt grøntsager eller udskifte kyllingen med hakket oksekød. Det sjove ved retten er, at pandekagerne nærmest bliver som lasagnepladerne, da de suger alt den væde de kan komme til. Salaten som man normalt ville komme i en tortilla, kan man altid servere ved siden af. I aften står den nok på and de fleste steder, inkl. her, hvor jeg har tænkt mig at lave et andebryst – gad vide hvordan det kommer til at gå :-)!

 

Ingredienser (3-4 personer):

Inspiration: pinchofyum
2 kyllingebrystfiletter
1 dåse røde kidney bønner
1 god tomat sauce (køb evt en der er lavet)
6-8 tortillas
creme fraiche
revet ost (jeg brugte gouda)
  1. Skær kyllingebryst i mindre stykker og steg dem på en pande i lidt smør/olie. Kom evt lidt krydderi ved – her brugte jeg kebabkrydderi
  2. Tag et ovnfast fad og læg først tomatsauce, derefter pandekager, bønner, creme fraiche, kylling, tomatsauce og igen pandekager. Fortsæt lagvis indtil der ikke er mere tilbage af ingredienserne
  3. Riv lidt ost og drys det på toppen
  4. Bag den i ovnen ved 200 grader (varmluft) i 20-30 min – tjek at osten er blevet gylden
tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

  • Reply Mette 10 november, 2012 at 10:15

    Hvor ser det godt ud! :)

  • Reply Signe 10 november, 2012 at 12:02

    Årh hvor ser det bare lækkert ud!

  • Reply Frida 10 november, 2012 at 17:22

    Lyder enormt lækkert, elsker det sprøde indslag tortillas'ne nok vil give! :)

    • Reply Laura og Christine 10 november, 2012 at 21:07

      I siderne er de sprøde, men ellers er de faktisk ret bløde, heh. Men det er nu også godt :)

  • Reply Pernille 11 november, 2012 at 19:28

    Årh, mums! Og jeg har endda en pakke tortilla pandekager liggende..

  • Reply Astrid Gallimimus 21 november, 2012 at 05:37

    You crazy Danish bastards you've done it again. You can udskifte my oksekød anyday.

  • Reply TORTILLA LASAGNE MED RØDBEDE OG OKSEKØD | TWIN FOOD 6 april, 2013 at 08:48

    […] med oksekød og lidt krydderrier. Som lasagne plader har vi brugt tortilla pandekager, ligesom i denne her med kylling. Det gode ved pandekagerne er at lasagnen maks behøver 20 min. i ovnen, før den er bagt færdig. […]

  • Skriv en kommentar