TERIYAKI KYLLING MED NUDLER –
Kylling, Nemme hverdags retter, Pasta

TERIYAKI KYLLING MED NUDLER

terik2

Yes… endelig er fredag kommet og weekenden er lige om hjørnet. Vores weekend bliver meget speciel, den står nemlig på flytning. Christine flytter ud af lejligheden, hvor vi har boet sammen de sidste 4 1/2 år, og skal nu flytte sammen med kæresten. Laura skal selvfølgelig ikke bo selv så hendes kæreste flytter i lejligheden til december. Det bliver meget mærkeligt og spændende – vi glæder os, men efter at have boet sammen altid er det godt nok også en lidt underlig fornemmelse. Det bliver sjovt at være “gæst” hos hinanden og se hvordan vi hver især kan skabe vores egne liv. En stor del af vores liv indtil nu har jo fungeret sammen – lige pånær det semester Christine var i Sydney og dét Laura var i San Diego. Men vi trænger nok også til at blive skilt lidt ad og være helt os selv, selvom vi selvfølgelig stadig kommer til at se en masse til hinanden og lave en masse mad sammen. Vi skal jo sørge for at bloggen holdes kørende, for den sker der altså ikke noget med selvom vi flytter fra hinanden. Det blev ikke meget tekst om opskriften, men det er en super lækker og nem kyllingeret, som vi lavede tidligere på ugen – vi er vild med den og synes klart at I skal prøve den!!

 

Ingredienser (3-4 personer)

400-500 gram kylling

1/2 dl sesamfrø

1 dl teriyaki sauce

2 spsk honning

Saft fra 1/2-1 lime

Salt og peber

 

Tilbehør: nudler (vi brugte ægnudler)

Til toppen: evt. flere sesamfrø og hakkede forårslåg

 

  1. Skær kyllingen ud i mindre stykker
  2. Bland teriyaki sauce, honning, sesamfrø, saft fra 1/2 lime, salt og peber i en pose
  3. Kom den skårne kylling op i posen og vend det hele godt rundt
  4. Stil kyllingen på køl i marinade i ca. 1 time
  5. Steg kylningen på panden i noget af marinaden (kom lidt ekstra marinade på undervejs)
  6. Hak forårslåg og skær evt. lidt limes i både
  7. Kog nudlerne efter anvisning på pakken
  8. Server de kogte nudler med teriyaki kylling, lidt forårsløg, sesamfrø og limebåde. Man kan også komme lidt ekstra teriyaki sauce over

 

terik1

terik3

tidligere indlæg næste indlæg

11 Kommentarer

  • Reply Victoria Jensen 7 november, 2014 at 11:06

    For mig må det nok være rollen som Katniss Everdeen, der vinder :D Puha, det gør hun sgu godt!

  • Reply Victoria Jensen 7 november, 2014 at 11:07

    Nejjjj, sorry!
    Det er det der med at have flere faner åbne, den forrige kommentar var ikke ment til det her indlæg, men ovre på Girls on Film! ;)

    • Reply Twin Food 9 november, 2014 at 08:52

      Haha, det kan jo gå galt, må sige vi også var meget forvirrede ;-)!
      God søndag!

  • Reply Sara V 7 november, 2014 at 17:27

    Det ser virkelig lækkert ud :) Køber i sausen færdig?

    • Reply Twin Food 9 november, 2014 at 08:54

      Vi havde en teriyaki sauce fra kikkoman, som vi brugte :-)

  • Reply Malene Henningsen 7 november, 2014 at 22:35

    Mmmm, det ser simpelthen så lækkert ud! Åh, jeg er vild med kyllinge-nudler-retter. Skøn kombination. Denne version skal helt klart prøves i weekenden. Endnu engang tusind tak for super god inspiration!

    • Reply Twin Food 9 november, 2014 at 08:54

      Hvor lyder det dejligt og tusind tak for dine søde ord!
      Vi håber den falder i god smag :-)
      Rigtig god søndag

  • Reply Maria 8 november, 2014 at 12:35

    Tillykke med jeres flytinger og flytte sammen med kærester :-)
    Det bliver meget spændende om I kan undvære hinanden og hvordan I hver især former jeres liv.

    Jeg har fået et lille rækkehus med have og er også ved at flytte og så er min veninde lige blevet gift på Hawaii:
    http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/11/eksotisk-eventyrligt-bryllup.html

    • Reply Twin Food 9 november, 2014 at 08:56

      Tusind tak, det bliver så spændende :-)
      Hvor lyder det også hyggeligt med et rækkehus – tillykke med det!
      Og det bryllup lyder da fantastisk :-)!

  • Reply Anne 26 november, 2014 at 11:49

    Hej! Hvor kan man købe sådan en flot keramikskål/hvad er det for et mærke? :)

    • Reply Twin Food 27 november, 2014 at 09:58

      De er fra noget der hedder Kh Würtz og forhandles i Skjalm p i København :)

    Skriv en kommentar