SWEET POTATO WRAP MED HALLOUMI –
Frokost, Nemme hverdags retter, Vegetar

SWEET POTATO WRAP MED HALLOUMI

Vi er vilde med wraps og alle de muligheder, der er. Og endnu bedre, så er det en super god ting til rester, da man kan mikse det meste sammen og på den måde få tømt køleskabet.

De her wraps er med nogle af de ingredienser vi har spist allermest de sidste par måneder; tyrkiske pandekager, sweet potato og halloumi. Vi har bagt den søde kartoffel i ovnen og derudover er der også tilsat granatæblekerner, frisk revet kokos samt fint hakket persille og mynte. Både granatæblekernerne og den friske kokos giver lækkert knas. Efter vores mening skal der også altid lidt smørrelse til og her har vi brugt hummus. Man kan sagtens bruge de klassiske wraps fra supermarkederne, men vi synes bedst om de tyrkiske pandekager, så dem bruger vi altid. Vi har haft held med at finde dem hos diverse grønthandlere – både i Aarhus og København.

Vi håber i nyder sommeren. Vi har startet vores første ferieuge. Eller Laura har faktisk kun planlagt den ene, som skal foregå i Danmark. Christine har lidt mere og har startet hendes på Maldiverne… og hvis nu i har lyst til at følge med, kan i altid svinge forbi Instagram @twinfood eller vores rejse-hashtag #twinfoodtravels.

 

Ingredienser (4 stk)

4 pandekager (vi bruger de tyrkiske, dem elsker vi)

1 stor sød kartoffel

1 granatæble

1 pk haloumi (kan erstattes af paneer eller fetaost)

et par håndfulde ruccola

hakket mynte og persille

hummus, evt. efter opskriften her, hvis man vil lave det selv

  1. Skræl og rens den søde kartoffel og skær den i mindre tern
  2. Læg ternene på en bageplade, drys med lidt olie og salt og bag dem i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 30 min til de er gyldne og gennembagte
  3. Åben granatæblet og fjern kernerne (vi plejer at slå på skallen med en ske indtil alle kernerne er hoppet ud)
  4. Skær haloumi’en i skiver og steg dem gyldne på en pande og skær dem herefter i mundrette tern
  5. Saml’ wrappen ved først at smøre pandekagen med hummus, fordel ruccola ovenpå sammen med sød kartoffel og haloumi
  6. Drys med granatæblekerner og hakkede urter på toppen inden den rulles sammen

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar