SPRØDE ASPARGES –
Snacks, Tilbehør

SPRØDE ASPARGES

aspar2

Vi nyder den lille Kristi Himmelfarts ferie og tog i går i sommerhus, hvor dagen blev brugt på lidt eksamenslæsning, solbadning og en omgang volleyball. Vi har fået installeret et godt volleyball net i haven og spillede en lille turnering – virkelig sjovt og svært må vi sige – vores barndoms-gymnastiktimer rækker ikke så langt ;)! Dagen sluttede med en omgang hjemmelavet sushi, hvor der er rigeligt med rester til i dag. I aften skal vi grille – det gjorde vi også tidligere på ugen hvor de her sprøde asparges blev serveret som tilbehør. Fremgangsmåden er magen til vores knoldsellerifritter, og blev efter bagning drysset med lidt revet asparges. Vi elsker asparges – og gerne med et lille bid, hvilket de her også har. Hvis man ønsker dem mere bagt skal de derfor have lidt ekstra i ovnen. (Scroll down for english version)

Ingredienser (1 bundt)
1 stort bundt asparges
2-3 Æg
Mel + krydderier
Rasp

  1. Rens aspargesne
  2. Put mel i en skål/tallerken, æg i en anden og rasp + krydderier i en 3.
  3. Dæk først asparges i mel, herefter i æg og tilsidst i rasp – gør det gerne med 5-6 stk. af gangen, så går det nemlig hurtigere
  4. Læg de panerede asparges på en bageplade og grill dem i ovnen (300 grader grill funktion) i ca. 5 min. – indtil overfladen er gylden og sprød

aspar3

aspar1

 

 

CRISPY ASPARAGUS

Ingredients (1 bunch)
1 large bunch of asparagus
2-3 Eggs
Flour + spices
Rasp

  1. Clean aspargesne
  2. Put flour in a bowl,  plate, eggs in another and breadcrumbs and spices in a third
  3. Put first asparagus in flour, then in egg and finally in breadcrumbs – do it like 5-6 pcs. at a  time, then it will not take that much time
  4. Add the covered asparagus on a baking tray and grill them in the oven (300 degrees grill) for approx. 5 min. – Until the surface is golden and crisp – maybe they should be turned around in the oven
tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply Pia H 30 maj, 2014 at 12:35

    Tak for endnu en skøn ide. Jeg elsker asparges… men oftest bliver det “kun” til dem med bacon :-D

    • Reply Twin Food 1 juni, 2014 at 11:59

      Velbekomme :) Dem med bacon er nu heller ikke dårlige ;-)

  • Reply Mary-Liz 31 maj, 2014 at 14:09

    God eftermiddag,

    tak for en genial ny måde at lave asparges på.
    Det må jeg prøve næste gang.

    Venligst Mary-Liz
    Team Hoffbeck Blog

    • Reply Twin Food 1 juni, 2014 at 12:00

      God idé og dejligt at du kan bruge opskriften :-)!

  • Reply Emilie Jensen 4 juli, 2014 at 15:22

    Lyder lækkert! Hvilke krydderier brugte i? :-)

    • Reply Twin Food 5 juli, 2014 at 11:41

      Tak :) Vi brugte salt, peber og paprika, men du kan bruge lige de krydderier du bedst kan lide ;)

    Skriv en kommentar