SPINAT/BANAN VAFLER –
Brunch, Morgenmad

SPINAT/BANAN VAFLER

bsvaffel2
Vi starter ugen med en lækker morgenmad på denne kolde mandag. Det er en morgenmad der egner sig godt til de dage, hvor man skal forkæle sig selv lidt ekstra og også har lidt ekstra tid. Der er taget udgangspunkt i vores klassiske bananpandekager, hvor der er tilsat lidt spinat og så er de blevet lavet i et vaffeljern i stedet for som pandekager. Det betyder dog ikke at de skal laves som vafler, vi synes bare der trængte til lidt forandring ;-)! Spinatsmagen er overhovedet ikke fremtræden, men giver derimod vaflerne en flot grøn garve og selvfølgelig lidt ekstra grønt – total win! Herhjemme blev de serveret med lidt skåret banan, rosiner, kokosflader og lidt creme fraiche – benyt gerne skyr eller yoghurt i stedet (det havde vi ikke lige i køleskabet ;-)). Hvis i er vilde med de klassiske bananpandekager, vil vi klart anbefale Jer at prøve dem her – de er mindst ligeså gode!!

Ingredienser (15 små)

2 bananer

2 æg

1/2 tsk bagepulver

1 tsk vaniljepulver

2 dl frisk spinat

4-5 spsk mel

Smør til stegning

  1. Put alle ingredienserne i en skål og brug en stavblender (eller normal blender) til at få blendet massen helt ensartet og tyk
  2. Hvis massen virker for blød, kan der tilsættes lidt ekstra hvedemel
  3. Lav enten vaflerne i et vaffeljern, eller som pandekager på panden – husk lidt smør til stegning, ellers kan det godt blive noget gris ;-)
  4. Lad dem stege til de er gyldne på begge sider

bsvaffel1

bsvaffel3

tidligere indlæg næste indlæg

8 Kommentarer

  • Reply justanotherblogger 24 november, 2014 at 10:49

    gosh, det ser overdrevet lækkert ud! Det skal jeg så meget hjem og lave. mmmmh!

    • Reply Twin Food 24 november, 2014 at 16:24

      Tak, god idé ;-)
      Vi kunne også godt trænge til en omgang mere :)!!

  • Reply Piskeriset 24 november, 2014 at 20:23

    Wauw, hvor er de flotte! Spændende sammensætning :-)

    • Reply Twin Food 27 november, 2014 at 09:51

      TUsind tak :)
      Heldigvis var det også en lækker sammensætning ;)

  • Reply marianne 25 november, 2014 at 10:52

    De er SÅ gode! Har allerede lavet dem både til aftenssnack i går og morgenmad i dag

    • Reply Twin Food 27 november, 2014 at 09:53

      Dejligt at høre!
      Herhjemme skal de også snart laves igen :)

  • Reply Josefine 26 november, 2014 at 21:49

    De ser godt nok fine ud! Og lyder lækkert oveni, den opskrift er hermed gemt ;) Tak!

    • Reply Twin Food 27 november, 2014 at 10:02

      Hej Josefine
      Vi synes også det er en opskrift der er værd at gemme ;)
      God dag!

    Skriv en kommentar