SOYA RISTEDE MANDLER –
Snacks

SOYA RISTEDE MANDLER


Vi elsker snacks, specielt til et lækkert glas vin eller en god øl. De her mandler er virkelig nemme at lave og et rigtig godt lidt sundere alternativ til diverse chips og peanuts der ellers nogle gange kommer på bordet. Vi fik dem for et par år siden serveret til en venindes fødselsdag og siden da er de blevet lavet til forskellige sammenkomster. Det eneste der er nødvendigt er en stor portion mandler og soyasauce. Mandlerne skal først brændes af på panden hvorefter soyaen hældes over. Udover soya kan man sagtens krydre med forskellige krydderrier som f.eks. paprika. De kan blive hakket og drysset over en dejlig salat. Pas på for når først man er startet med at spise dem er det bestemt ikke nemt at stoppe før der ikke er flere.

 

Ingredienser:

200 g. mandler
3-4 spsk. soya

  1. Hæld mandlerne på en pande hvor de skal varmes op for fuld hammer. Ryst panden og lad mandlerne blive varme. Når de begynder at poppe og tage farve slukkes for panden.
  2. Hæld soya udover mandlerne mens panden rystes. Når alt soyaen er trængt ind i mandlerne hældes de på et stykke bagepapir
tidligere indlæg næste indlæg

11 Kommentarer

  • Reply Marian N. Larsen 15 april, 2012 at 09:35

    Uhmn det er en god kombi. Har i prøvet at soyariste solsikkekerner eller græskarkerner også? Det smager lige så fantastisk! Flotte billeder ;)

    • Reply Laura og Christine 15 april, 2012 at 18:33

      Det lyder også rigtig lækkert og nemt ;-) Det skal vi da helt sikkert prøve, tak for tippet!

  • Reply METTE DP 15 april, 2012 at 14:50

    YUM! Det lyder lækkert. Jeg købte engang nogle soyaristede mandler, og tænkte ikke engang over, hvor nemt det ville være at lave selv!
    Og thumbs up for jeres blog, piger. Jeg nyder virkeligt at følge med :)

    • Reply Laura og Christine 15 april, 2012 at 18:34

      Hej Mette. Ja de er virkelig super nemme at lave selv, og så smager de bare ligeså godt som dem man får på restauranter ;-). Mange tak, vi er glade for at du følger med! :-)

  • Reply frk. sveske 16 april, 2012 at 07:55

    De skal helt sikkert afprøves snarest. Lidt afveksling til min nøddeknas ;-)
    – frk. sveske

    • Reply Laura og Christine 16 april, 2012 at 10:37

      Ligepræcis – og vi mener virkelig når vi siger at de er ultra nemme at lave ;-) Så det er bare med at komme igang!

  • Reply Trine 11 september, 2012 at 19:59

    Hej
    En rigtig fin blog! Skal mandlerne i ovnen efter soyaen er trængt ind i dem? eller er det meningen de bare skal ligge og tørre på bagepapiret?

    • Reply Laura og Christine 11 september, 2012 at 21:42

      Tusind tak! De skal ikke i ovnen – panden skal gerne være så varm at mandlerne hurtigt bliver 'tørre' :-)!

    • Reply Trine 12 september, 2012 at 13:13

      Super, tak for det hurtige svar! Jamen så bliver det jo ikke meget nemmere – de skal hurtig prøves :)

  • Reply » IDEER TIL NYTÅRSMENUEN – SNACK + FORRET 28 december, 2013 at 15:52

    […] SOYA RISTEDE MANDLER […]

  • Reply » MANDLER VENDT I CHOKOLADE OG KAKAO/LAKRIDS PULVER 20 august, 2014 at 15:07

    […] en eller anden grund er vi for tiden fan af mandler som snack. For lidt tid siden lavede vi soya ristede mandler, som bare smagte vildt godt! Mange kender mandlerne fra Johan Bülow eller summerbird, som er […]

  • Skriv en kommentar