RUGKLAPPER MED MELON OG SERRANOSKINKE –
Forret, Frokost, Til madpakken

RUGKLAPPER MED MELON OG SERRANOSKINKE

Laura har jo fået sommerferie og det betyder overskud! Overskud til at lave en lækker frokost med det man allerbedst kan lide! Vi elsker melon med serranoskinke, som er en sikker vinder til en forret – specielt om sommeren! Her har vi lavet det om til en sandwich ved bare at komme melon og skinke i en rugklapper – meget simpelt, men super lækkert. På bunden smurte vi med lidt Hellmanns mayo – bare for at gøre det lidt lækre :-) Hvis man ikke er til mayo, er vi sikre på, at den også vil smagte rigtig godt uden. Det blev også til et par haspere ved siden af, bare med melon og skinke! Melonen vi brugte var en galia melon, da det er den vi synes smager bedst til denne ret! Hvis vi havde haft avocado var dette også kommet i rugklapperen, men det havde vi desværre ikke.

 

Ingredienser (2 sandwich):

2 rugklappere eller andre boller
1/4 galia melon
1 pakke serranoskinke (4 stk.)
Lidt Hellmans mayo

  1. Skær rugklapperen over og smør lidt Hellmans mayo på bunden
  2. Skær melonen ud i tynde skiver og kom dem oven på mayo’en
  3. Kom et par skiver serrano skinke oven på melonen
  4. Spis sandwich’en :-)
tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

  • Reply Ditte 25 juni, 2012 at 14:59

    Det ser lækkert ud piger – simpelt, men er sikker på det har smagt rigtig godt.

  • Reply Anonymous 25 juni, 2012 at 16:10

    Mmh – lige noget for mig, elsker også forretten med melon og skinke :-)

  • Reply Anonymous 25 juni, 2012 at 22:04

    It looks really delicious!

  • Reply Anonymous 25 juni, 2012 at 22:09

    Laura:

    This is my first time on your blog :~)

    This sandwich is right up my alley.

    Would you have the recipe for this bun? I love European breads!

    Have a Joyful Day!

    Charlie

  • Reply Mille 11 maj, 2013 at 00:40

    Jeg ved ikke om det bare er min computer der driller, men jeg kan simpelthen ikke komme ind på siden med opskriften på rugklapper. Hver gang siden er blevet loadet, skifter den straks over til en af jeres andre sider. Er det muligt i kan sende opskriften til min mail? Vil mægtigt gerne smage rugklapper med melon og skinke :-)

    • Reply Twin Food 11 maj, 2013 at 08:29

      Hej Mille!
      Det lyder virkelig mærkeligt, vi har egentlig bare lavet “normale” rugboller (opskirft: http://twin-food.dk/rugboller-med-ol/) og så i stedet for at lave dem til boller spreder du dejen ud på en bageplade med en højde på ca. 4 cm. og skærer dem i passende størrelser, så er de nemlig nemme at brække fra hinanden når den er bagt. Bagetiden er nok lidt længere, 225 grader i 45-60 min, men mærk efter, de skal gerne være lidt sprøde på toppen men stadig lidt bløde når du trykket på dem. Lad dem køle af et godt stykke tid (1 par timer), og så er de klar. Hvis de er for klæbrige når du skærer dem over, skal de køle lidt mere :) God fornøjelse med dem, vi håber du kan lide dem ;)

    Skriv en kommentar