PIZZA MED CREAM CHEESE OG TANDOORI KYLLING –
Kylling, Pizza

PIZZA MED CREAM CHEESE OG TANDOORI KYLLING

Da vi var yngre og stadig boede hjemme var det en rimelig fast tradition at vi fik pizza om søndagen. Derfor synes vi det var en god idé at dele den her pizza med kylling og crem cheese på denne søndag – som i øvrig ser meget solrig ud i Aarhus! Pizzaen er en anderledes en af slagsen, da tomatsaucen er blevet byttet ud med cream cheese. Som fyld har vi brugt kylling, som vi først har steg i tandoori krydderi på panden. Efter pizzaen var bagt kom vi rucola og rød peber i strimler på toppen – her kan man sagtens tilsætte fx tomater og svampe også. Vi håber I får en dejlig søndag og at solen skinner ligeså meget hvor I er, som den gør her hvor vi er i Aarhus. Vi skal hvert fald ud at nyde vejret lidt og derudover skal dagen også gå med lidt skole-arbejde.

 

Ingredienser (4 lange pizzaer):
Dej
15 gram gær
200 ml vand
1/2 tsk sukker
1 1/2 tsk salt
150 gram grahamsmel
200 gram hvedemel
Lidt olivenolie

 

  1. Opløs gær i vand
  2. Tilsæt sukker og salt og lad det stå i 10 min indtil der dannes små bobler
  3. Tilsæt grahamsmel og hvedemel og rør dejen godt sammen evt med en røremaskine (hvis man ikke har sådan en, skal man have hænderne i dejen og ælte den godt sammen)
  4. Fordel en anelse olie og dej overfladen og lad den have i 1 time (den kan sagtens hæve længere)
  5. Del dejen i 4 ligestore klumper og rul hver del ud til en lang rektangel

 

Fyld
ca. 350 gram kylling
Tandoori krydderi (1-2 spsk)
2 fed hvidlæg
1 lille rødløg
Philadelphia flødeost
Revet ost (vi brugte gouda) – her kan man også sagtens bruge frisk mozzarella
1 rød snack peber
Et par håndfulde rucola til toppen

 

  1. Skær kylling ud i mindre stykker og steg det på panden i lidt olie. Tilsæt tandoori krydderi til smagen er god
  2. Hak løg og hvidløg og skær snackpeber ud i små strimler
  3.  Smør cream cheese (philadelphia) på de udrullede bunde og fordel løg og hvidløg udover
  4. Riv kyllingen i mindre stykker og fordel den på pizza bundenene sammen med den revne ost
  5. Bag dem ved 250 grader i 10-15 min (indtil bunden er sprød)
  6. Når pizzaerne er færdige fordeles rucola og peber

 

tidligere indlæg næste indlæg

9 Kommentarer

  • Reply Mette 3 marts, 2013 at 12:09

    Fuck, det ser jo ALT for godt ud! Det må prøves :)

    • Reply Twin Food 3 marts, 2013 at 19:09

      Du kan tro den også være lækker, Mette! Så vi synes bestemt du skal prøve den :)

  • Reply Katrine Ø 4 marts, 2013 at 13:36

    Mmmmmmmmmmm… det ser virkelig godt ud.. og super fin guide. Der er vidst ingen undskyldning:)

    • Reply Twin Food 4 marts, 2013 at 15:32

      Tusind tak, Katrine – den var bare mega lækker :-)

  • Reply DEMADGLADE 4 marts, 2013 at 16:32

    Mmmm.. Det lyder rigtig rigtig godt – og det er nogle fine billeder i tager! ;)

  • Reply DEMADGLADE 4 marts, 2013 at 16:34

    Mmmm… det ser rigtig rigtig godt ud – og nogle fine billeder i tager! ;)

  • Reply Dolce Oliva 6 marts, 2013 at 03:48

    That looks so delicious! Also Extremly healthy!! Cant wait to try it!!

    Please follow me on blog lovin as well as my facebook site!! Thank you!
    Looking forward to see what other new things you can cook!! Good JOB!

    • Reply Twin Food 6 marts, 2013 at 20:15

      Thanks :-) We will take a look at your site!
      Have a good day!!

  • Reply PIZZA MED TUNCREME | TWIN FOOD 8 april, 2013 at 08:17

    […] Lav pizzadej ligesom her […]

  • Skriv et svar til Dolce Oliva Slet kommentar