4 dl vand
1 pakke gær
2 spsk. olie
1 tsk. salt
600 g. hvedemel
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt det godt sammen. Lad dejen hæve, så længe det nu er muligt.
Bolognese
200 g. hakket oksekød
1 oksekød bouillonterning
2 løg
3 hvidløg
1/2 dl. mælk
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
Paprika og oregano
Smag til med salt og peber
Bolognesen stod min kæreste for men det her er en nogenlunde fremgangsmåde jeg lige kunne kigge mig til over skulderen. Svits løg og hvidløg på panden, hvorefter kødet tilsættes og brunes. Tilsæt derefter de hakkede tomater og pureén, og rør det sammen. Tilsæt mælken og smag til med de forskellige krydderrier. Lad den gerne stå og simre, mens dejen hæver færdig.
Tænd for ovnen på 250 grader eller maks (alm. ovn).
Hæld bolognesen over den udrullede dej og bag den i ovnen i ca. 15. min.
Drys med rucola
No Kommentarer