PANDE MED TOMAT, TUN OG ÆG –
Fisk, Nemme hverdags retter, Vegetar

PANDE MED TOMAT, TUN OG ÆG

tt_æg2

Hos os er nemme hverdagsretter ofte øverst på listen, og specielt Laura har i denne tid brug for hurtige, lækre og nemme retter til aftensmad. Hun sidder med det sidste af specialet inden det skal afleveres om en uges tid og derfor er der ikke altid helt vildt med tid når aftensmaden skal bikses sammen. Denne her ret hører under en af de hurtige hverdagsretter, der udover at være nem også smager rigtig godt. I panden er der en tomatsauce med blandt andet tun og rød peber hvor der på toppen er slået et par æg ud. Derudover pyntede vi med lidt hakket persille, et par klatter hytteost og lidt ærtespirer. Man kan sagtens spise retten som den er, men man kan også servere lidt brød, kartofler eller pasta til, hvis man mangler lidt ekstra :) 

 

Ingredienser (2 pers.)

1 løg

2 fed hvidløg

1 rød peber

1 ds tun

1 ds hakkede tomater

1 ds tomat puré

Paprika, salt og peber

2 æg

Hakket persille, hytteost og ærtespirer til toppen

Tilbehør: pasta eller brød

  1. Snit løg og hvidløg fint og svits det i lidt olie på panden
  2. Skær den røde peber i tern og tilsæt også denne til panden sammen med tunen og lad det stege en smule
  3. Tilsæt de hakkede tomater og tomat puré, lad det små boble og smag til med paprika, salt og peber
  4. Lav to små fordybninger i tomatsaucen og slå 1 æg ud i hver, put låg på og lad panden stå ved middel varme i ca. 10-15 min indtil æggene er færdig stegte
  5. Drys med hakket persille og ærtespirer inden servering

tt_æg1

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Pernille Karlsen 24 juli, 2015 at 10:19

    Det ser virkelig lækkert ud og ret spændende!

    • Reply Twin Food 24 juli, 2015 at 11:44

      Tusind tak – det var rigtig godt :)

    Skriv en kommentar