I weekenden kom grill sæsonen rigtig igang, at vejret så desværre ikke helt fortsætter med masser af sol er ret ærgeligt (men faktisk på en måde godt for os, når nu vi skal tage os sammen til at skrive opgave). Nå men få et par uger siden (da det også var grill-vejr), lavede vi de her mini hotdogs med chorizo pølser og hjemmelavet agurkesalat. Den syrlige agurke salat er simpelthen så skøn sammen med de lidt stærte chorizo pølser og så er det så dejlig sommerligt!! Pølsebrødene blev lavet af en tidligere pølsebrøds-opskrift – en grov en af slagsen, det gav en del pølsebrød og lidt ekstra boller, der blev puttet i fryseren! Servér dem til aftensmad eller som en lækker hapser til forret – de er jo ikke så store ;-)!
Ingredienser:
Lav brødene ud fra denne opskrift (vi lavede dobbelt, så vi havde lidt ekstra til fryseren)
Mini-chorizo pølser (vi fandt nogle i Rema1000)
Ketchup, sennep, mayo
1 rødløg
- Skær rødløg i tern
- Gril pølserne på grille eller på en pande
- Lav en mini-hotdog med pølse og dressing
- Kom lidt agurkeskiver og hakket løg på toppen
Agurkesalat
1/2 agurk
1/2 dl eddike
1 dl vand
2 tsk sukker
1/2 tsk salt
- Skær agurken i tynde skiver om kom dem i en skål med de resterende ingredienser
- Lad salaten stå i ca mindst 1 time inden servering
7 Kommentarer
MUMS!
De var så lækre de små hot dogs ;-)!
Hvor ser de super lækre ud og et lækkert alternativ med chorizo for os, der ikke er de største hotdog spisere. Mums
Ja lige præcis, du kan tro de var skønne :)
Nu har jeg aldrig lavet agurkesalat før, så måske spørger jeg lidt dumt.
Hvilken farve eddike skal det være? Har aldrig brugt det som sådan så jeg har ingen ide om hvilken der er bedst :p
Der er skam ingen dumme spørgsmål ;)! Vi bruger ganske almindelig lagereddike ;)
[…] MINI HOTDOGS […]