MARINERET LAKS –
Fisk, Hovedretter

MARINERET LAKS

lakssp3

Vi elsker laks herhjemme! Specielt den der bliver tilberedt på grillen og så lige har fået akkurat nok til at kødet bare falder fra hinanden. Denne er ikke lavet på grillen, men bare på en pande – det smager nu også meget godt! Over sommeren skal vi helt sikkert lave det på grillen – og vi skal helt sikkert også spise mere fisk, vi får nok ikke helt så meget fisk, som vi burde. Af en eller anden grund glemmer vi at spise det, men det ikke fordi vi synes det smager dårligt. Tilbehøret til laksen er en blanding af squash, peberfrugt og rødbede revet som spaghetti på vores spiralfixer – vi vendte det hurtigt på panden sammen med lidt hvidvin og et æg. (Scroll down for english version)

 

Ingredienser (2 pers.)
225 g laks

Marinade
1/2 spsk honning
1/2 tsk soya
1/2 tsk sennep
saft fra 1/2 lime

Tilbehør: Grøntsagsspaghetti lavet af rødbeder, squash og rød peberfrugt, der er vendt på panden i et par minutter med lidt hvidvin, et æg og smagt til med salt og peber

  1. Bland alle ingredienserne til marinaden (smag den gerne til med ekstra mængder, hvis nødvendigt)
  2. Fordel marinaden over laksen og lad den gerne stå lidt i køleskabet med marinaden
  3. Bag laksen i ovnen i et ovnfast fad ved 180 grader i 8-10 min. Tjek gerne til laksen løbende så den ikke får for meget – den er færdig når den er gennemsigtig og fint skiller sig ad
  4. Fordel laksen ovenpå grøntsagsspaghettien og spis

 

lakssp2

lakssp1

 

MARINATED SALMON

Ingredients (2 people) 

225 g of salmon

Marinade
1/2 tbsp honey
1/2 teaspoon soy sauce
1/2 teaspoon mustard
juice of 1/2 lime

Served with vegetable spaghetti made ​​with beets, squash and red peppers, mixed in a pan for a few minutes with a little white wine, an egg and seasoned with salt and pepper

  1. Mix all the marinade ingredients (check if it needs more of anything)
  2. Spread the marinade over the salmon and allow it to stand a little in the fridge to soak in the marinade
  3. Bake the salmon in the oven in a baking dish at 180 degrees for 8-10 minutes. Check the salmon a couple of times so it does not get too much
tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Laura 5 juni, 2014 at 11:08

    Hej piger! Det ser smadder lækkert ud :)
    Jeg har et problem. Når jeg går ind på http://www.twin-food.dk ser det ud til at sidst udgivne indlæg er jeres ærte frittata fra d. 24. maj. Hvis jeg i dette indlæg trykker på “hjem”, kommer jeg ud på forsiden af jeres blog, og ærtefrittataen popper igen op som det første.
    Er jeg den eneste med det problem, eller har I hørt det samme fra andre?

    • Reply Twin Food 5 juni, 2014 at 11:51

      Øv hvor træls, vi har desværre også selv haft samme problem, og da vi ikke er de store IT-nørder er det ikke noget vi har fået løst endnu. Vi har før haft kontakt med vores programmør der vidst nok sagde at man skulle prøve at slette cookies. Derudover plejer det at virke for os at trykke “opdater” når vi er på start siden, så henter den de nye ind med de rigtige til at starte med.
      Vi beklaer at det er et problem, det er nemlig også rigtig træls for os selv og vil selvfølgelig prøve at få det løst :)

  • Reply julie 5 juni, 2014 at 11:12

    Perfekt hjernemad til eksamensperioden!

    • Reply Twin Food 5 juni, 2014 at 11:51

      Præcis – det må give lidt til forberedelserne ;)

    Skriv en kommentar