LÆKKER BANANGRØD LAVET I OVNEN –
Brunch, Morgenmad, Snacks

LÆKKER BANANGRØD LAVET I OVNEN

bagt-banan-grød1

Det kan være meget forskelligt, hvad vi spiser til morgenmad, alt efter hvad vi lige er i humør til. Lige for tiden er det morgenmad med banan, der hitter mest herhjemme. Fx har vi flere gange i løbet af den sidste uge nydt bananpandekager eller banangrød. I løbet af sidste uge blev denne bagte grød med banan også lavet. Den er super lækker og kan gøres ekstra lækker med pekannødder og lidt peanutbutter på toppen. Den tager lidt længere tid at lave, men passer perfekt til en morgen, hvor man har god tid, og skal forkæle sig selv :-) Eller på et morgenmads/brunch bord. Vi har lavet grøden med müsli, men hvis man ikke har det, kan havregryn også sagtens bruges. 

 

Ingredienser (2-3 personer)

2 bananer + 1 banan til pynt

2 dl müsli/havregryn

3 dl mælk

1 tsk vaniljesukker

2 spsk chiafrø

1/2 dl pekannødder

 

Til toppen: Lidt peanutbutter rørt op med mælk for at give det en tyndere konsistens, flere hakkede pekannødder

  1. Mos bananerne og bland alle ingredienserne sammen i en skål
  2. Kom massen i et ovnfast fadt
  3. Skær en banan i skiver og fordel den på toppen sammen med hakkede pekannødder
  4. Bag grøden i ovnen ved 180 grader i 20-30 min (tjek om den er fast undervejs)
  5. Fordel evt. flere pekannødder over den bagte grød sammen med peanutbutter

 

banan-grød2

bagt-banan2

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Mormormedstiletter.dk 16 november, 2015 at 09:59

    Umiddelbart lyder det mystisk med banangrød;-) men med de øvrige ingredienser må det da smage fantastisk….!

    • Reply Twin Food 16 november, 2015 at 12:37

      Du må prøve det – det smager faktisk virkelig godt ;)

    Skriv en kommentar