Endnu en nem hverdagsret til de travle dage, der sikkert er mange der går/er gået i møde nu her med eksamensperiode, osv. Vi elsker de nemme retter – det er skønt når det ikke tager meget mere end 30 min at bikse en god omgang mad sammen. Det skal også siges at det altså også nogengange bliver til en skål musli, rugbrødsmad eller andet meget nemmere hjemme hos os! Retten her kræver ikke det store; lidt kål, kylling og kokosmælk – resten er rimelig valgfrit! Vi pyntede med lidt æble, karse og peanuts på toppen. Hvis der er rester er de desuden næsten ligeså gode i en madpakke dagen efter – det har vi selv testet ;-)!
Ingredienser (1-2 pers.)
1 løg
1/4 – 1/2 hvidkål
2 spsk karry
1 ds kokosmælk
250 g kylling
evt. en anelse vand
Salt og peber
Æble, karse og peanuts til toppen
- Skær løg i tern
- Snit hvidkålet fint
- Tilsæt karry og kokosmælk og lad det simre en smule
- Smag til med salt og peber
- Skær kyllingen i tern og tilsæt det som det sidste og lad det koge i ca. 15 min. indtil kyllingen er kogt godt igennem
- Pynt med æble, karse og peanuts inden servering
9 Kommentarer
Jeg elsker jeres blog. Gode opskrifter. Men please skift jeres font skrift – den er ikke behagelig på nogen måde når man læser.
Hej Anne
Vi har sendt en mail til dig, da vi lige skal være helt sikre på at du ser den samme skrift, som vi ser :-)
God dag!
Det ser bare super lækkert ud. Måske et dumt spørgsmål, men skal kyllingen steges på en pande, inden det kommer sammen med det andet? Eller? :-)
Kh Pernille
Kan kun forestille mig, at de har gjort det. Uanset hvad bør du gøre det (med tanke på bakterier). Man kan selvfølgelig også tilberede det råt, men så skal det bare have noget længere tid :)
Vi putter det faktisk i rå og lader det blot koge ordentligt igennem. Sålænge det koger og bliver tilberedt færdigt burde det ikke være noget problem :-)
Sålænge den bliver kogt godt igennem i retten er det ikke noget problem at tilsætte den rå – det var hvad vi gjorde :) Men man kan, hvis man gerne vil, godt stege det på en pande inden det tilsættes.
KH
Hej Twin Food
Jeg faldt lige over denne opskrift, som ser rigtig lækker og nem ud :-)
Ved at det er et ældre indlæg, men ville alligevel høre – brugte I en gryde, pande eller wok ?
Mvh
Hej Christiane,
Vi brugte bare en helt almindelig pande :-)
Mvh
Tak for svar ! :-)