BUTTERNUTSQUASH SUPPE MED SMÅ BUTTERDEJSPAKKER –
Bagværk, Nemme hverdags retter, Supper

BUTTERNUTSQUASH SUPPE MED SMÅ BUTTERDEJSPAKKER

Uhm… Endnu en skøn suppe til samlingen, som vi bare elsker at spise i det her mørke, kolde vintervejr. Vi er faktisk ret store fans af suppe og alle de fantastisk ting, som man kan lave suppe af – man kan få de skønneste smage frem fra ellers lidt kedelige grøntsager. Som i ved deltager vi i en konkurrence i samarbejde med Lidl, hvor vi har modtaget forskellige varer fra deres deluxe sortiment, som i kan læse meget mere om her. Vi dyster med en ret bestående af laks, butterdejsmuffins og risotto, hvor vi har prøvet at bruge flest af de ingredienser vi har fået. Hvis i har lyst, kan i se vores ret her (og måske give os en lille stemme). Nå men der var lidt forskellige rester tilovers fra Lidl pakken, blandt andet et lækkert stort stykke lufttørret skinke!! Af resterne har vi lavet nogle små søde fyldte butterdejspakker, som er blevet spist til denne butternutsquashs suppe. Pakkerne indeholder lidt tørret skinke samt ost og fungerer rigtig godt som en sprød lille overraskelse i suppen. Pakkerne behøver selvfølgelig ikke at blive puttet i en butternutsquashsuppe, men kan benyttes i en hvilken som helst suppe – vi synes det var et hit :-)

 

Ingredienser (2-3 personer):
Suppe
1 butternut squash
1 dl vand
1-2 spsk karry
1/2 tsk cayenne pebber
250 ml madlavningsfløde
2 gulerødder
Salt og peber

 

  1. Skær butternut squashen over på halv, fjern skal og skær den ud i små firkanter. Skral også gulerødder og skær dem i ca. samme størrelse
  2. Kom fikanterne i en gryde sammen med vand og kog dem møre (ca. 20 min alt efter størrelse)
  3. Tilsæt karry og cayenne peber og rør det hele godt rundt
  4. Når squashen er mør blendes den til en fin pure
  5. Tilsæt madlavningsfløde og kog det hele op
  6. Smag til med salt og peber

 

Butterdejs pakker (12 stk.)
2 stk. Premium butterdej
1 lille stykke deluxe gourmet ost til hver pakke
ca. 4 store styler Italiensk skinks

 

  1. Del hvert stykke butterdej i 6 stykker – rul hvert stykke lidt større
  2. Kom et lille stykke ost og lidt skinke på en af siderne og fold derefter det resterende butterdej indover
  3. Klem kanterne sammen med en saks
  4. Bag de små pakker i ovnen på en bageplade med bagepapir ved 200 grader i ca. 15 min (de må gerne være gyldne)
  5. Server dem i suppen eller ved siden af (vi synes pakkerne var ret store, så vi skar hver pakke ud i 4 mindre stykker – det er selvfølgelig smag og behag)

 

 

// Indlægget er lavet i samarbejde med Lidl, men retten og meninger er som altid 100% vores egen/egne

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Cathrine Koefoed 7 december, 2013 at 18:30

    Jeg er vild med jeres indlæg – måske jeg kan sende lidt inspiration tilbage igen: http://www.cathrineyoga.dk
    Kh Cathrine Koefoed, yogalærer

    • Reply Twin Food 8 december, 2013 at 12:01

      Tusind tak :)
      Vi kigger forbi :)

    Skriv en kommentar