BANAN/QUINOA PANDEKAGER –
Brunch, Bulgur/Kerner, Morgenmad, Pandekager, Quinoa

BANAN/QUINOA PANDEKAGER

quinoa-pancakes

Vi elsker at forkæle os selv i weekenderne, hvor vi har masser af tid om morgenerne. For et par weekender siden lavede vi de her lækre quinoa/bananpandekager. Vi havde en rest kogt quinoa fra ugens løb, som blev blandet med de klassiske ingredienser fra bananpandekagerne og det blev altså super lækkert. Quinoan giver mere fylde og man bliver derfor hurtigere mæt. Hvis man har andre kogte kerner tilovers kan disse også sagtens bruges. Vi puttede luksus musli og frisk frugt på toppen af vores, men man kan gøre lige hvad man vil. Vi glæder os til weekend, hvor vi også skal hygge med luksus morgenmad. Vi tager nemlig i sommerhus og glæder os til masser af hygge foran brændeovnen, gåture og lækker mad. I aften star den på pizza – formentlig en af dem fra vores bog. Rigtig god weekend!

Ingredienser (6 stk)

1 moden banan

2 æg

1 dl kogt quinoa

1 tsk bagepulver

1 tsk vaniljepulver

1 dl groft mel, grahamsmel eller andet

frisk frugt og musli til toppen

 

  1. Mos bananen i en skål med en gaffel, pisk ægget i og tilsæt hereafter quinoa
  2. Bland bagepulver, vaniljepulver og mel i massen og lad den blive ensartet og tyk
  3. Varm en pande op med smør og lav klatter af dejen
  4. Vend pandekagerne om når de begynder at boble på overfladen og steg dem gyldne på begge sider
  5. Server med musli og frisk frugt

 

pancakes-with-quinoa

 

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar