BAGT MUSLI MED BANAN OG HINDBÆR –
Bagværk, Morgenmad

BAGT MUSLI MED BANAN OG HINDBÆR

Vores morgenmad består ofte af müsli med mælk og forskellig frugt på toppen som fx. æble, hindbær, blåbær og/eller banan. Selvom vi spiser det hver morgen, er vi faktisk ikke blevet trætte af det endnu – morgenmaden er simpelthen vores yndlingsmåltid :-)! Det sker nogen gange at mælken bliver udskiftet med yoghurt eller skyr.

For at prøve lidt nyt, for en gangsskyld, prøvede vi at bage müslien i ovnen med en mælke-ægge masse. Derudover kom vi bananer og hindbær i bunden og på toppen. Det minder egentlig om havregrød, udover at den bliver mere fast i det og næsten kan skæres ud som en kage. Lige som havregrød passer den sig selv det meste af tiden og kan derfor sagtens laves en morgen, hvor man gør sig klar imens den er i ovnen. Banan og hindbær kan sagtens udskiftes med fx. blåbær eller jordbær.

Hvis ikke man har lidt müsli ved hånden kan den sagtens udskiftes med havregryn, den skal nok have en smule længere i ovnen og hvis man vil have den ekstra lækker så bland den evt. med lidt kerner og kokos.

 

Ingredienser (ca. 4 personer):

200 gram müsli

150 gram frosne hindbær (kogt inden brug)

2 bananer

400 ml mælk

1 æg

1 tsk bagepulver

1 1/2 tsk vaniljepulver

1 spsk brunfarin til toppen

 

  1. Bland müsli, bagepulver og vaniljepulver sammen i en skål
  2. I en anden skål piskes mælk og æg godt sammen
  3. Skær bananer i mindre stykker og fordel halvdelen i bunden af et fad sammen med halvdelen af hindbærrene
  4. Kom müsli med bagepulver og vaniljepulver ovenpå banan og hindbær
  5. Hæld mælke-massen over tilslut og drys derefter lidt brun farin henover
  6. Bag den i ovnen ved 180 grader i 15-20 min
  7. Sérver med skyr, græsk yoghurt og evt. lidt flere bananer eller andet frugt

 

tidligere indlæg næste indlæg

8 Kommentarer

  • Reply Ditte 31 marts, 2013 at 19:14

    Øj hvor ser det lækkert ud! Det skal prøves hjemme hos mig :)

    • Reply Twin Food 31 marts, 2013 at 20:33

      Det var simpelthen også bare så lækkert Ditte – helt sikkert noget vi skal prøve igen herhjemme :-)

  • Reply Malene Larsen 7 april, 2013 at 20:20

    Det ser helt vildt lækkert ud!

    • Reply Twin Food 8 april, 2013 at 08:13

      Tusind tak, Malene – det var virkelig også lækkert! :)

  • Reply Kath 16 april, 2013 at 15:50

    Hej, tak for opskrift :-)
    Kan man godt lave det hele om aftenen dagen før, og så komme det i ovnen om morgenen? :-)

    • Reply Twin Food 17 april, 2013 at 08:14

      Hej Kath
      Vi tror godt, at man kan blande det sammen i en skål om aftenen og så bare bage det om morgenen :-)!

  • Reply Pernille 18 marts, 2015 at 14:24

    Hej Twin Food. Som altid ser jeres mad utrolig lækker ud. Jeg har set i mange af jeres opskrifter nu, at I bruger müsli. Hvilken slags müsli er det, og hvor kan man købe det? :-) Hilsen Pernille

    • Reply Twin Food 18 marts, 2015 at 19:36

      Tusind tak Pernille :) Dejligt at høre!!
      Vi laver den faktisk selv og opskriften kan du finde her: http://twin-food.dk/musli/

    Skriv en kommentar