AUBERGINESALAT MED HONNING, FETA OG CASHEWNØDDER –
Nemme hverdags retter, Salater, Tilbehør

AUBERGINESALAT MED HONNING, FETA OG CASHEWNØDDER

eggplant-salad

En utrolig simpel og nem salat, som virkelig smager godt. Den blev lavet for et par weekender siden, hvor der manglede lidt tilbehør til squash kyllingenuggets. Salaten består egentlig bare af aubergine, som er bagt i ovnen, fetaost, cashewnødder og honning. Vi brugte bare 1 aubergine, som passede til at salaten rakte til 2 personer, men man kan nemt og hurtigt fordoble portionen, alt efter hvor mange man er. Derudover ville man også snildt kunne lægge salatblade nederst, hvis man ønsker mere grønt :-) vi er vilde med kombinationen af aubergine og fetaost og synes at cashewnødderne giver masser af lækkert knas! 

 

Ingredienser (2 personer)

1 aubergine

2 spsk groft salt

Lidt olie

50 gram fetaost

2 spsk flydende honning

3/4 dl hakkede cashewnødder

1 lille håndfuld persille

 

  1. Skær auberginen i skiver og læg skiverne lagvis i en si sammen med salt (så vandet bliver trukket ud af skiverne)
  2. Lad dem stå i ca. 30 min
  3. Skyl salten af auberginerne og dup skiverne tørre med køkkenrulle
  4. Fordel skriverne på en bageplade og kom lidt olie henover skiverne
  5. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 15-20 min
  6. Fordel skiverne på et fad og kom derefter flydende honning henover, drys derefter med feta, hakkede cashewnødder og persille

eggplant eggplant-salad-with-cashew

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Charlotte 26 april, 2017 at 17:09

    Hej twins
    Lækker opskrift. Men bruger i saltede eller usaltede cashewnødder?
    Vh
    Charlotte

    • Reply Twin Food 26 april, 2017 at 20:41

      Hej Charlotte,
      VI bruger saltede :-)
      God aften!

    Skriv en kommentar