AUBERGINE/PEBERFRUGT RULLE MED LÆKKER CREME –
Tilbehør, Vegetar

AUBERGINE/PEBERFRUGT RULLE MED LÆKKER CREME

Et par lækre ruller, der nemt kan bruges som tilbehør, forret eller en velkomstsnack. Rullerne består af grillet aubergine og peberfrugt med en dip/creme og ville være helt ideelle på en dejlig varm sommeraften ved grillen – den sommer glæder vi os altså til kommer :-)!! Cremen har vi lavet hovedsageligt af pikantost fra Levevis og creme fraiche. Man kan selvfølgelig sagtens lave den mere krydret med forskellige krydderrier, hvis man ønsker det. Det gælder om at grille peberfrugterne og auberginen længe nok så de bliver bløde hvorved de er meget nemmere at rulle. Hvis man presser dem lidt sammen og ligger dem på “lukke-siden” burde de ikke rulle ud igen, men pas på med at kom for meget dip i, det kommer til at vælte ud ;-) Gem hellere lidt og spis det ved siden af! Vi håber I får en dejlig weekend, i dag er der dejlig sol over Aarhus, men for dælen hvor er det hunde koldt!!

Ingredienser (6-7 stk)
1 aubergine
3 snack pebre
1 fed hvidløg
1 dl flødeost (Vi brugte pikantost fra Levevis)
1/2 dl creme fraiche
salt og peber

 

  1. Skær aubergine og peberfrugt i skriver på den lange led – de skal ikke være for tykke, så tager det længere tid at få dem færdige
  2. Bland hakket hvidløg med creme fraiche og flødeost. Smag til med salt og peber
  3. Gril peberfrugt og aubergine på en grill pande indtil de er bløde og man kan rulle dem uden de går i stykker! Hvis man ikke ejer en grill pande kan man bage/grille dem i ovnen
  4. Når peberfrugter og auberginer er færdigbagte lægges 1-2 peberfrugter ovenpå auberginen og derefter lidt dip (ikke for meget, så falder det hele ud igen)
  5. Rul dem sammen forsigtigt og læg dem på et fad (hvis man lige holder dem lidt og presser en anelse på dem, holder de formen uden at rulle ud igen)

 

tidligere indlæg næste indlæg

11 Kommentarer

  • Reply Kristine 15 marts, 2013 at 09:06

    Muuums! De lyder virkelig lækre. Skønt med nogle små lette hapser, som er til at gå til, og som samtidig smager læks :)
    Iih, hvis ikke det var fordi gemalen ikke gad auberginer, så var disse blevet kreeret i aften. HELT SIKKERT :) Det må blive en anden dag, hvor tøserne er samlet til tøse-mad ;)

    • Reply Twin Food 15 marts, 2013 at 15:09

      Tusind tak, søde Kristine :-)!! Øv hvor ærgeligt, der går han altså glip af noget!! Men lyder fornuftigt at servere dem til tøserne :-)
      Ha en rigtig dejlig weekend!!
      Knus

  • Reply Christina 15 marts, 2013 at 09:46

    Det lyder godt nokm lækkert. Mit lille vegetarhjerte kan næsten ikke klare det ;)

    • Reply Twin Food 15 marts, 2013 at 15:09

      Hehe, tak Christina – det var også super godt ;-)

  • Reply A+K 15 marts, 2013 at 11:21

    Yum, de ser gode og sommerlige ud – går sikkert helt ideelt til en bøf på grillen til sommer, tænker jeg.

    – Anne

    • Reply Twin Food 15 marts, 2013 at 15:12

      Tak, Anne :-) Det har du helt sikkert ret i – gid vi kunne få sommer nu :-)

  • Reply Emilie 15 marts, 2013 at 11:32

    Rigtig fin idé til en lækker sommersnack!

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    • Reply Twin Food 15 marts, 2013 at 15:13

      De er nemlig meget sommerlige ;-)
      God weekend, Emilie!!

  • Reply carol 16 marts, 2013 at 11:54

    definitelly YUM to me !! have to try this :)
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    • Reply Twin Food 17 marts, 2013 at 12:56

      Thanks, Carol ;-)! It is so yum!!

  • Reply » AUBERGINERULLER MED QUINOA FYLD 22 januar, 2016 at 07:08

    […] Man kan også sagtens putte andet i end quinoa, f.eks en blanding med flødeost og urter (ligesom her) eller en tomatsalsa. Vi lavede rullerne i god tid (dagen inden) og opbevarede dem på køl. Lige […]

  • Skriv et svar til Twin Food Slet kommentar