3. ADVENTSKONKURRENCE: VIND LÆKKERIER FRA JOHAN BÜLOW –
Giveaway, Højtider, Søde sager

3. ADVENTSKONKURRENCE: VIND LÆKKERIER FRA JOHAN BÜLOW

julekugler-lakrids-rose-gold-silver-bronze-lakrids-by-johan-bulow_large

Vi gør klar til 3. søndag i advent, hvor I selvfølgelig igen har mulighed for at vinde en lille adventsgave. I denne advents ‘låge’ har I har chancen for at vinde lakrids lækkerier fra skønne Johan Bülow ;)!

Vinderne får en lækker julepakke med masser af lakrids, måske med noget der kan hænges på juletræet eller som kan nydes juleaften. Her kan blandt andet findes smage som Cherry Choc Coated Liquorice, Dark & Mint Choc Coated Liquorice og Salty Caramel Choc Coated Liquorice!

Vi må indrømme at vores favorit klart er gået hen og blevet varianten med Salty Caramel, den er så god! Og også så god at vi må huske at pakke bøtten væk hurtigt, ellers kan den være helt væk på meget kort tid ;-)

Nederst i indlægget er vinderen af vores anden adventskonkurrence offentlig gjort. 

636160159480535327

Denne uges adventskonkurrence foregår faktisk ikke her på bloggen, men via Instagram. For at været med skal I dele Jeres BEDSTE lakrids-juleopskrift og hashtagge twinfood (#twinfood) samt lakridskongen (#lakridskongen), i må også gerne benytte @twinfood og @lakridskongen.

Konkurrencen kører til næste søndag kl 12, så der er rig mulighed for at komme i køkkenet eller finde gamle favoritter frem ;-) Det er kun de billeder der bliver lagt ud fra i dag af, der er med i konkurrence, men man kan sagtens bruge gamle billeder, som man blot reposter på ny.

Næste søndag  udvælger vi de 2 bedste opskrifter som får et par lakrids lækkerier at hygge sig med her i juletiden. I kan se vores bud på en opskrift her, som er vores favorit her på bloggen.

 

rockl3-640x448

ROCKY ROAD MED HVID CHOKOLADE & LAKRIDS

Ingredienser (et fad på 16 cm x 16 cm)

200 gram hvid chokolade

150 gram pekannødder

50 gram mini marshmallows

ca. 100 gram lakridskugler  (vi brugte D (Black Licorice almonds) fra Johan Bülow)

  1. Smelt chokoladen i en gryde eller i mikroovnen
  2. Skær lakridskugler ud i mindre stykker (og marshmallows hvis man har de store)
  3. Rør lakridskugler, marshmallows og pekannødder i den smeltede chokolade til det er blandet godt
  4. Kom bagepapir i en form og kom evt et par marshmallows i bunden
  5. Fordel massen henover og stil det hele i fryseren i mindst en time (tjek at chokoladen er stivnet)
  6. Skær ud i ønskede bidder og opbevar dem derefter i køleskabet

 

.. Og så til sidste uges adventskonkurrence, hvor vi lovede 1 stk. af den nye Nespresso maskine, Expert. Det er helt vildt så mange der har været med i den og vi er selvfølgelig kede af, at det kun er én der får lov at få en ny lækker kaffemaskine.

Den heldige vinder blev Marie (trukket tilfældigt) – som har fået direkte besked.

 

Denne adventsgave er sponsoreret af Johan Bülow, hvor også billeder er lånt fra. Meninger og opskrift er vores egne.

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Trine Heide 12 december, 2016 at 08:29

    Lækkerier 🙏🏼🎄💫

  • Reply Sanne 13 december, 2016 at 09:00

    Jeg håber at vinde så jeg kan give gaven videre til én som ELSKER lakrids <3

    • Reply Twin Food 13 december, 2016 at 19:14

      Hej Sanne,
      vi håber du har været inde på instagram, hvor konkurrencen foregår i denne her uge :-)

      • Reply Sanne 16 december, 2016 at 10:46

        Hov, jeg var da lidt for hurtig! :-) Tak for det!
        God jul til jer begge :-)

    Skriv en kommentar